*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
elizabeth
valencia

28 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
översättning
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
JAYY LOST AND FOUND AND NOW LOVED (swedish novell working progress)

DENNA NOVELL ÄR EN FANFIC MED BLOOD ON THE DNACE FLOOR OCH BLACK VEIL BRIDES MED FLERA.

JAG ÄGER BARA TEXTEN INGET AV DETTA ÄR SANT ALLT Ä BARA PÅ HITTA FÖRUTOM NAMNEN. ALLT DET JAYY SÄGER ÄR ANTINGEN TECKEN SPRÅK ELLER ATT HAN SKRIVER ÄVEN OM DET INTE STÅR. DET VAR VÄL ALLT TREVLIG LÄSNING OCH SLUT PÅ DET A/N.
BRUCE:


Bruce gick runt och letade efter sin kompis Jayy, han hade kommit hem till hans stora lyxvilla. Men han anade att något var fel när ytterdörren var öppen och Jayys två hundar var ute på gården, det var hans "guldklimpar" och Jayy brukade aldrig låta dem vara ute ensamma ifall någon skulle försöka stjäla dem. Väl inne i huset var det helt tomt, Bruce gick från rum till rum och letade efter sin vän...

Han gick ut för att kolla pol området men ingen Jayy syntes han fortsatte ner på tomten, efter ett tag så hittar han honom utslagen i närheten av utehusen. Han ta Jayys puls innan han lyfter up honom och tar in honom i huset. Han stoppar om honom och lägger en fuktig trasa på hans panna. Bruce sätter sig ner och väntar på att Jayy ska vakna.
Bruce visste ända sen han hade lärt känna Jayy att Jayy inte gillade att prata vist han var en berömd sångare i Blood On The Dancefloor men han sjöng bara när dom var på turné annars så var han för mestadels tyst ingen av fansen visste om det här. Bruce tog av honom den tunna linnetröjan, en kropp fylld av gamla ärr och en del nya tornade upp framför honom. Bruce tittade oroligt men när han skulle kolla vidare så vaknade Jayy och glodde på honom. Jayy snälla berätta vad som har hänt sade Bruce och lade handen på hans arm. Jayy ryggade tillbaka och tittade rädd på honom.

Jayy plz tell me of what happen`?!. Jayy tittade oroligt på Bruce men sade inget.

Jayy ville inte berätta om misshandeln från sina så kallade föräldrar och ifrån X-pojkvännen som vägrade inse att det var över mellan dom. Det vara bara att inse att han vara bruten och ingen kunde fixed him .
Jayy vägrade prata och vägrade berätta för något vad som ände och hade hänt.
Bruce gav upp och insåg att han inte skulle berätta, plötsligt satte sig Jayy upp och tittade sig skräckslaget omkring och frågade om Bruce hade sett till hundarna?
Bruce svarade att dom var där ute och att han inte behövde oroa sig när dörren där nere smällde igen på nedervåningen. En välbekant röst för Bruce okänd skrek. Jayys inre fulkomligt skakade av skräck.
Bruce jag tror det är bäst du går och jag mår bra du behöver inte oroar dig och tack för innan skrev Jayy och visade Bruce ut igenom dörren.

JAYY AND MYSTIC AND ????:

I vardagsrummet satt den person som Jayy var fulkomligt livrädd för, om personen var man eller kvinna det visste inte Jayy eftersom den hade olika röster varje gång. Så Jayy du vet att jag är här för att straffa dig?? Jayy sa inget utan tittade ner i golvet. Innan han visste ordet av det så låg han på rygg och en olidlig smärta skenade igenom huvudet. Jag kommer att komma tillbaka och jag har något speciellt planerat för dig längre fram. Du kommer få problem att överleva mitt våld och mitt helvete. Jayy reste på sig och kände hur tårarna började rinna ner hans ansikte men han sa aldrig något.
Jag kommer att gå nu sa personen men om du bryter det jag sa till dig för alla dom år sen så, då vill verkligen inte veta vad jag kommer göra med dig skrattade personen rått som gillade att se Jayy lida. Innan personen lämnade Jayys hus så pinade personen fast honom mot vägen och viskade något i hans öra men vad han sa det kommer vi aldrig få reda på.

Jayy sjönk ner på golvet när ytterdörren slog igen och efter en kort stund kom en ung kille in.
Jayy baby vad har hänt? Sade rösten. Jayy tittade upp och såg sin nya pojkvän huka sig ner.
Inget har hänt baby, men Mystic var här igen och Mystic var mycket arg igen. Mitt huvud tar koll på mig jag kan inte fatta att Mystic var här två gånger på en dag. Babe vad har jag för fel????

Jag vet inte Baby Jayy svarade pojkvännen och drog handen igenom sitt krulliga hår. Kom så tar jag dig till sovrummet så vi kan ta tvätta rent dig och vi får väl ringa till din tatuera igen och boka tid i slutet av veckan sade pojkvännen.
Jayy nickade men sade inget efter som smärtan i huvudet var hemsk. Pojkvännens mobil ringde. Men klickade ifrån och mobilen ringde irritera ytterligare än gång. Pojkvänen klickade igen och skickade att han ringde senare. Så fort dom kom upp så tog pojkvännen av den svarta T-shirten. Under tröjan tornade nu en blålila kropp upp sig. Jayy honey jag går och hämtar is sade pojkvännen oroligt och fällde en tår för sin skadade pojkvän.
Harry det är okay jag klara mig tecknade Jayy och svor av smärtan i hans revben.

Du är inte okay Jayy sade Harry oroligt…

HARRY STYLES JAG ÄR OKAY skrev Jayy argt.

Jayy du är inte okay du är skada och vi måste göra något sade Harry och omfamnade Jayy i en kram där han senare grät ut, Harry lade sig brevid Jay och drog han till sig. Jayy villade sitt onda huvud på Harrys vältränade bröst. Jayy somnade efter ett tag Harry kollade på sin mobil och så att det var Liam som ringt innan.


HARRY AND JAYY AND THE OTHERS; RUN HIDE KEEP THE OTHERS SAFE AGAINST ??:


Han ringde up och frågade vad det var han ville. Liams oroliga röst hördes i andra änden: var är du vi är oroliga.
Jag är hos min kille svar Harry lugnt och en aning oroligt eftersom han inte berättat att han var bög.
Det hördes ett skratt ifrån dom andra och Liams röst som sade när dom lyckas lugna sig en smula: du skämtar väl???? Harry satt på högtalaren och så flyttade han försiktigt på Jayy som genast vakande. Vad är det babylove??? Baby det är lugnt behövdet bara ändra ställning sa Harry oroligt när han tittade på Jayy som hade otroligt ont. Jayy du vet att jag älskar dig över allt annat och jag vill inte att något händer dig. I telefonen var det chockande tyst.
Jayy rest sig så han villade på armbågarna när han tecknade: kyss mig baby..
Harry kysste Jayy passionerat och sade gå in i badrummet och klä av dig så kommer jag snart, behöver du hjälp?? Frågade Harry när han såg hur Jayy stroglade ur sängen. Jayy nickade och Harry sade i telefonen att han skulle ringa när han fick tid igen.
När Harry hade lagt på så var det fortfarande chokande tyst hos Liam och dom andra. Zayn hade du någon om aning om att Harry var bög??? Frågade Louis istället för Liam eftersom han visste liksom så väl som Liam att dom två berättade allt för varandra. Zayn viste inte vad han skulle svara men blev räddad av att telefonen ringde han svarade genast. Dahvie Vanity var det som ringde, hans pojkvän.

Hey Baby hur är det ? Frågade Dahvie.
Jo det är bra med mig men vet du vad det är för fel med Jayy??? Senast jag såg honom så såg han ganska rädd ut.
Honey du får fråga Harry det han är den enda som få reda på sådana saker. Men pusha honom inte han har det jobbigt som det är med Jayy och det här med Mystic blir inte bättre.
Dahvie honey vem är Mystic???
Nu har jag sagt för mycket Zayn babylove men fråga inte mer utan låt dom berätta i sin egen tid. Det Jayy förmodligen går igenom är nog mer smärtsamt så. Och med hans Expojkvän nu på fri fot igen så blir det nog inte mycket bättre.
Är Keith på fri fot??? När hände detta fråga Zayn oroligt som visste vad Keith hade gjort mot Jayy förut.
Jag hörde det på nyheterna nyss.
Bobear jag måste ringa Harry med en gång sade Zayn oroligt. Babe vi måste göra något vi är alla i fara nu när Keith har rymt ifrån fängelset.
Jag vet honeybun sa Dahvie som mindes vad Keith hade sagt till dom alla den dagen då Jayy äntligen vågat anmäla honom för grov misshandel.
Tror du Jayy och Harry är säkra???
Nej honey jag tror inte det men kom över till mig så löser vi det honey ta och ring Harry med en gång vänta inte du vet vad som kan hända om han får tag i dom.
Iknow honey sade Zayn och gjord kyssljud i luren innan han la på och ringde rädd upp Harry som svarade på en signal.
Jag sa att jag inte ha…
Harry se till att du och Jayy åker till Dahvie nu.
Wahy??? Keith var det enda Zayn sa. Harry ödslade nu ingen tid.
Vi se där jag måste han om Jayy han ramlade i trappan innan idag vi kommer så fort vi kan säg inget till dom andra du vet att deras liv hänger på det...

Vem var det? Frågade Niall. Det var min pojkvän jag måste dra, don’t called sade Zayn och sprang och tog den stora resväskan och sin bärbara dator innan han rusade ut igenom dörren.
Zayn lastade in allt i sin bil och speedade i väg fort. Han ringde Dahvie som genast svarade.
Jag är på väg honey men ring Cc. Coma han måste också komma eftersom han också är i fara.
Jag fixar det Zayn pumpkin. Jag tror dom är på turné inte långt ifrån där jag bor så jag ringer nu kör försiktigt jag vill inte att något händer eller att han får tag i dig.
Jag lovar honey, älskar dig sade Zayn och dom båda la på.
Dahvie ringde genast Cc.
Under tiden inte långt därifrån så öste Cc på trummorna när han kände hur hans mobil ringde. Han började avsluta då låt började nå sitt slut.
Vi kommer ta 15 minuters paus skrek Andy i mikrofonen. Och under tiden vi tar paus så kommer Deep Purple spela. Bandet gick av scenen och Deep Purple gick på. Cc gick genast och upp Dahvie som hade ringt innan.
Vad är det som har hänt? Frågade Cc.
Han har rymt var det enda Dahvie sa.
Färgen i Ccs ansikte försvann fort.
När hände detta???
För några timmar sen och Mystic har vart på Jayy igen. Jag har ringt Harry dom skulle komma så fort dom kunde. Har du allt packat du måste sticka nu genast.
Jag har konsert nu svarade Cc oroligt eftersom han inte berätta för dom andra om Jayy abusive boyfirend eftersom det hade hänt på yngre dagar och innan dom alla blev kända.
Du vet om att fansen kommer märka att vi är borta.
Jag vet men det kan inte hjälpas Cc. Hur mycket har du kvar av konserten???
Jag har eller vi har kommit halvvägs, det är omöjligt för mig att gå nu. Men om jag skippar the signing with fans then i can be there faster.
Cc du måste där ifrån nu. Du vet mycket väl vad han sa till dig den dagen då du räddade Jayys liv och när han fick reda på detr
Jag vet Dahvie jag sticker med en gång. Allt är packat redan. Jag visste att den här dagen skulle komma men inte så här fort.
Det visste vi alla men jag håller med dig, jag trodde heller inte att den skulle komma så fort. Men när du kommer hit kan du duscha och bytta om och så diskuterar vi vad vi ska göra.
Hej Dahvie hördes en röst i bakrunden som tillhörde Harry.
Har Harry och Jayy kommit???
Ja det har dom men se till och åk nu sa Dahvie oroligt,
Ja jag åker nu sa Cc och kastade in sina 8 resväskor i sin svarta bil och satte sig och växlade och körde sedan där ifrån. Jag är på väg sade Cc och la på luren.

Efter en dryg timme i max speed så var Cc också framme han packade ur alla sina resväskor och gick in till Dahvie lya och hälsade på alla innan han tog en lång men än då väldigt snabb dusch.
Cc kramade om alla utom Jayy som han bara sade hej till som hänsyn till det Mystic hade gjort innan under dagen.

Jayy hur illa är det??

Harry jag orkar inte med Mystic längre.
Jayy vad menar du nu frågade Harry oroligt medan Jayy villade sitt huvud på hans vältränade bröst.
Utan ett ord så plockade Jayy smärtsamt upp sin mobiltelefon och visade Harry som ryggade tillbaka med en flämtning.
Skrev Mystic??? Jayy sade inget utan nickade.
Harry läste upp för dom andra vad Mystic hade skrivit.
Cc tittade oroligt på Jayy.

Så hur gör vi nu vi måste ifrån honom och det är ju väldigt fort men i tanken på våra fans så blir det inte lätt sa Cc.
Du har helt rätt på att Fansen kommer märka men det finns ett sätt och det är att vi färgar om håret och sedan byter stillar helt sa Harry
Pumpkin jag måste på toa och ta en dusch kan du hjälpa mig för kommer inte upp.
Visst honey jag hjälper dig sade Harry och lyfte upp Jayy bridlestyle utan svårigheter. Dom andra tittade förvånat på Harry när han bar Jayy till deras vanligt rum dom hade hos Dahvie. Harry hjälpte Jayy ur sia kläder och satte på duschen. Jayy började duscha men smärtan blev för mycket och han veck över i smärta. Svarta prickar syntes framför hans syn, han blinkade några gånger för att se bättre och det hjälpte lite men när han försökte resa sig så blev det för mycket och allt blev svart. Harry hörde dunsen och han knackade på dörren och frågade om allt var bra med honom.

Men när han inte fick något svar blev han orolig, han lirkade med låset och fick upp dörren efter tag och det första han såg var Jayy på duschgolvet. Han tvättade av Jayy och orkade av honom och kläde på honom i en stor t-shirt och stoppade honom och lade en fuktig trasa på hans panna och väntade på att han skulle vakna. Under tiden han väntade så passade han på att ta en dusch och gick ner till dom andra när han var klar.

Hur är det med Jayy?! Undrade Zayn som nyligen anlänt då Harry var uppe med Jayy. Det är inte så bra han svimmade av i duschen så jag låter han vila nu och jag tycker vi sticker till det hemlig huset jag tror vi kan vara säkra där ett tag och under tiden så kan vi planera på hur vi ska göra. Cc jag tänkte vi skulle färga ditt hår blont. Cc glodde surt på Dahvie men förstord att det var nödvändigt om dom skulle koma ifrån med liven i behåll. Zayn jag tänkte vi skulle färga ditt hår grönt och svart och sätta snackebites. Zayn gillade verkligen inte Dahvies tanke men insåg att det var nödvändigt. Jayys hår kommer vi färga blått med lila slingor.

Harry ditt hår kommer vi klippa kort och färga till kastanjerött. Jag kommer färga mitt hår chock rött och rosa med limegrönt. Harry var inte så glad av att klippa sitt hår kort men det var antingen det eller snagga det helt. Cc kunde inte för sitt få tanken som blond men vad skulle han göra han var tvungen för sina vänner och sin familjs skull. Harry vi kommer ge dig några piercingar när jag är färdig med oss allihop kommer ingen att känna igen oss. Nu vill jag att alla lägger upp sina mobiler och dator och allt annat som vi kan bli kontaktade på.

Alla lade fram sina saker och Harry gick för att hämta Jayys. Nu vill jag att ni tar var sin extern hårddisk och för över allt ni vill spara och sen ska vi lägga detta på externminne sa Dahvie och tog fram var sit 50 terrabytes minne till dom alla. plötsligt hördes ett blodigt skrik ifrån det rum Jayy vilade i. Harry sprang upp medan dom andra stannade kvar. Det hände soppas ofta att dom visste att Harry skulle klara det på egen hand. Jayy honey kom ut ifrån mörkret så kan inte Mystic göra dig illa, lyssna på min röst bara min röst låt inte Mystic få dig. Efter en stund så slappnade Jayys kropp av och han vaknade en stund senare.

Jayy klängde sig fast för glatta livet medan han grät okontrollerat Jayy vill du berätta vad mardrömmen var om? Frågade Harry.
Efter en dryg timme så hade Jayy äntligen lyckas lugna ner sig så att han kunde berätta för Harry.

Baby plz dont leve me sa Jayy oroligt.
Okay jag stannar en stund men jag måste ner och planera med dom andra om du vill så kan du vila med oss där nere sa Harry och kysste Jayy passionerat. Jayy nickade och Harry svepte in Jayy i filten och bar honom ner. När dom kom ner så hördes det ett aw ifrån dom andra. Det tog ett tag innan Jayy vågade somna om igen. Harry berättade Jayy sin mardröm?? frågade Cc. Ja det gjorde han, svarde Harry.
Jayy tecknade att det var okay att han berättade för dom andra om han ville. Harry berättade för dom andra. Jag hade aldrig vågat somna om efter en sådan mardröm då förstår jag att Jayy skrek. Harry har Jayy någon gång berätta hur han och den där Mystic träffades och den här misshandeln hur länge har den pågått vet du det, Harry?? frågade Zayn och dom andra blev nyfikna på hans fråga. Nej jag har försökt några gånger men då brytter han bara ihop så jag har låtit bli svarade Harry.

JAYY FLASHBACK FROM WHEN HE WAS 9 YEARS OLD TO THE AGE HE IS TODAY:

9åriga Jayy gick sjungandes hem ifrån skolan det var inte långt hem och det var första nej andra gången han mor låtit honom gå dom 2kilometerna hem. Han visste redan att och när blev stor skulle han bli en sångare och ha sitt egna band. När han passerade såg han en Mystisk figur och en annan människa som bad för sitt liv.
Anledningen för han tyckte figuren var mystisk var för att man inte såg något huvud eller ansikte och den hade en stor kapen på sig med den stora huva på sig och var drygt 2 meter lång.
Snälla plz don’t kill me i do wh.... mer hörde inte Jayy för än den mystiska figuren knuffade människan över bron. När den Mystiska figuren vände sig så såg den Jayy. Jayy sprang så fort hans 9åriga ben bar honom. Figuren kom snabbt ifatt Jayy och tryckte ner honom i ett strypgrepp. Såg du vad som hände?? Morrade den Mystiska figuren.
Jayy kunde inte få fram ett ljud eftersom greppet runt hans hals var väldigt hårt. Den Mystiska figuren släppte på greppet så Jayy kunde prata. Jayy stammade fram ett Ja. Fan svor den Mystiska figuren. Du följer med mig sade den Mystiska figuren vars namn inte var nämnt ännu. Vad heter du?? frågade Den Mystiska figuren. Jayy stammade Jayy. Du kan kalla mig för Mystic. Jayy tittade rädd på Mystic och sprakade till Mystic och började springa åter igen. Mystic fick tag i Jayy efter ca 200 meter. Mystic slog till Jayy hårt om fick Jayy att gråta ut av smärta. Inom två minuter så var Jayy avdomnad och Mystic lyfte upp honom och såg till att inte lämna några spår.

Nästa gång Jayy vaknade så var det mörkt ute. Här ät lite sa Mystic. Jag vill hem grät Jayy. Tills jag vet vad jag ska göra med dig så stannar du här skrek Mystic och Jayy började gråta.

Jayy åt upp det som var på tallriken och dom följande dagarna var Jayy instängd i mörkret det enda som släppte in lite solljus under dagen var ett fönster som var alldeles för högt upp för att han skulle nå det även om han hoppade. Mystic kom in och tog med Jayy till ett annat rum med en massa redskap Jayy inte hade en aning om. Jayy jag kommer straffa dig för att du såg vad jag gjorde men innan jag gör det så vill jag veta din högsta dröm så jag kan fundera på hur jag ska straffa dig.


Jag vill bli en sångare när jag blir stor svarade 9 åriga Jayy och tittade ner i marken medan tårarna rann okontrollerat. Okay då vet jag att jag inte ska gå på din röst men en sak ska du veta. Vad då?! Sade Jayys lilla röst. Du ska få jobba för din dröm men hör jag dig prata ut över det så kommer du få ett helvet och jag kommer sätta in den här sändaren i benet på dig.

Jag kommer alltid hitta dig och imorgon kommer det komma en man hit som ska hjälpa mig med lite saker vill du säga ett sista ord innan din röst är tagen för all framtid. JAG ÄLSKAR DIG MAMMA skrek 9åriga Jayy. Det Mystic syftade på när han sade om Jayys röst skulle tas för all fram tid var att Jayy aldrig mer skulle få prata mer än när han skulle försöka uppfylla sin dröm.

Jayy jag kommer ge dig ditt första straff, jag kommer gå easy första gången på dig och med åren kommer det bli värre. Under flertal timmar så misshandlade Mystic Jayy. när Mystic var klar så låg 9åriga Jayy i pöl av blod. Du kommer få ett nytt rum men tror mig Jayy du kommer aldrig kunna rymma härifrån från jag har kollen på dig var du än gömmer dig med eller utan sändare. Res på dig sa Mystic hotfullt. 9 åriga Jayy försökte resa på medan tårarna rann ner från hans ansikte. Han var 9 år gammal och hade aldrig upplevt smärta på detta sättet. Blodet ossade ut irån hans skador. När han kom till det nya rummet som var ljust. Jayy se till och sov lite du kommer behöva det. Mystic låste dörren. Låste och handtaget satt drygt 2 meter upp. Jayy gick fram till den vita vägen och skrev på vägen med sitt blod JAYY WAS HERE LOVE U MUM.

Efter en timme hade han skrivit klart... Jayy undersökte rummet och såg ett handtag som var ganska högt upp han tog den stol som var i rummet och ställde sig på den och tryckte ner hand taget bakom den dörren så var det ett lite badrum men i hans 9åriga ögon ett stort badrum på toalett sitsten låg kläder och en lapp.

Hej!

Här har du några rena kläder i skåpet under handfattet ligger det du behöver för att ta hand om dina skador allt är uppklippt och färdigt åt dig jag förberedde allt åt dig.
LOVE MYSTIC.

Lappen var skrivet med stora bokstäver så han kunde läsa vad som var som var skrivet...
Jayy tog av sig sina blodiga kläder och hoppade in i duschen hela kroppen gjorde ont när han var klar så gick han ut och då låg det en ny lapp.

Hej igen Jayy här får du två tabletter för smärtan det är för barn vågar inte ge dig något starkare än så när du är klar finns det lite frukt, det är allt jag kan ge dig just nu ska handla imorgon.

Åter igen stod det skrivet med stora bokstäver. Jayy tog den ena tabletten och la den andra i skåpet för senare. Det var skönt att få något varmt på sig. Han gick ut och åt den lila frukt som fanns och lade sig på den madrass och drog filten över sig. Han somnade och morgonen därpå vaknade med en spark i magen. Han vaknade av att Mystik tittade på honom men inte ens med det stora luvan Mystic hade på sig så gick det att se något.

My friend is her get your ugly fat as down there sa Mystic. Jayy reste rädd på sig. Så vet du vad som gäller?! Sade Mystic och försökte låta lugn på rösten.

Nej men jag lovar att försöka vara lydig svarade Jayy. Mystic vände sig i raseri och nästa var Jayy pinad hårt mot vägen. Sa jag att du fick prata någon mer?? Tårarna rann ner okontrollerat ifrån Jayys 9 åriga ansikte. Mystic klämde åt om halsen än en gång.. Jayy skade rädd på huvudet. Då så vad gäller?! Att inte prat någon mer sa Jayy. Just det och nu ser du till att håller tyst om du inte vill att syr igen din mun helt tills du lär dig. Min vän som är där nere ska lära dig ett nytt språk så du kan prata igen utan att öppna munnen det är täckenspråk. Jayy nickade rädd och följde med Mystic.

När Jayy kom ner tillsammans med Mystic så satt det några människor runt ett runt bord. Dom här två männen ska sätta in sändaren och den här mannen ska sätta ditt taggtråden och dom här två kvinnorna ska lära dig täckenspråk och den andra kvinna kommer bli din nya Mamma. Om du vill hålla din riktiga Mamma säker så föreslår jag att du stannar med mig livet ut även när du blir stor och jag låter dig flytta ut så kommer du ändå vara tvungen att följa dom regler vi sätter upp för dig.

Den dagen var början Jayys liv, Mystic lätt han kvar sitt efternamn som en symbol på den han en gång var. Hej jag är Nennena och är din nya mamma, jag kommer vara lika hård som Mystic. Jag är Zaura och är din nya moster och hon som sitter brevid mig är din nya syster och hon Qyra. Det är din nya syster som kommer lära dig täckenspråk. Du kommer stanna hos Mystic i 3år fram tills din tolfte födelsedag då kommer du att bo med oss och kanske gå i skolan under tiden kommer du få onlinekurser sade Nennena..
I tanken på att du är 9,5 år gammal så kommer du bara vara här i 2,5 år men jag kommer inte bry mig om vad Mystic gör med dig så länge du lyder när du blir 17 år kommer tagtråden tas ut men som sagt när vi eller du kommer få börja högstadiet blir inte för än du går i nian och när du blir myndig då kommer sändaren tas ut för då kommer vi lita på dig soppas mycket och veta dig utan till.

2,5år senare så kom Nennena och hämtade Jayy. Jayy hade nu inte prata på 2,5år var helt Mute. online krusern hade gått mycket bra.

När dom kom fram till hemmet så gick Jayy och Duschade av sig allt torkat blod han tittade sig spegeln han. Han gick in på sitt nya rum och gick för att sova eftersom han var helt slut...
Nen som Nennena ville Jayy skulle kalla henne var nere och fixade frukost. Jayy åt inte mycket eftersom han var vid att knappt äta hos Mystic.

Mamma, får jag gå ut?! Tecknade Jayy som tvingas acceptera att Nen var hans nya mamma......
Jayy gick ut och satte sig på trappan. Det var då han för första gången han träffade Dahvie Vanity. Hej sa pojken och presenterade sig Dahvie Vanity. Jayy vinkade och presenterade sig Jayy von Monroe.

Sen den dagen hade dom båda var riktigt nära vänner och tvår senare så träffade han Cc Coma och Jinxx Ak. Jeremy Furgesson. Senare träffade Andy Sixx Ak Andrew Bibersack och Ashley Purdy. När han blev 15 så träffade han sin pojkvänn. Under det året blev han ‘även kompis med Jake Pitts och träffade Harry Styles, ett år senare hade hade han även blivit kompis med: Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horna och Louis Tomlinson.
Efter ett år då han hade vart ihop med sin pojkvän så började pojkvännen bli abusiv och ta ut det på Jayy och det här med Mystic blev inte bättre men samtidigt det året så släppte han och Dahvie Vanity sin första skiva och senare under året så hade även hans vänner BVB släppt sitt album. När Jayy blev 18 så släppte hans kompis Zayn och Harry ihop med sina 3 andra vänner sitt debutalbum...
En kväll i September så blev Jayys pojkvän Explosiv och gick hårt till attack hade det inte vart för Cc som räddat Jayy undan honom så hade Jayy inte levt idag. Cc hade tagit hem honom till sig och behandlat honom där. Cc hade vart förvånda att Jayy inte skrikigt. När han tagit av Jayy kläder så han bar var i underkläderna så var det en mörk lila kropp som tronade upp sig och på ryggen fanns mer ärr vad han kunde räkna. Han skött det åt sidan och började hjälpa Jayy. Cc lätt Jayy vila medan han ringde dom andra och berättade vad som hade hänt och vad han hade sätt.
När Jayy vaknade igen så såg han Cc och sedan klockan och fick panik även om han inte vissade det.
Jayys mobil ringde. Ja han hade mobil men bara för att Mystic skulle få tag i honom och oavsett om han skaffade ny eller inte så hittade Mystic honom. Han mindes när han var 14 och försökt rymma. Han hade lyckats hålla sig gömd i nästan 3 månader till en av Mystics vänner såg honom och tog med honom tillbaka. Mystic hade vart rasande och gjorde något med Jayy vi aldrig kommer få reda på men det var tillräckligt för att han aldrig skulle försöka igen.... Visserligen hade sändaren bara tagits bort för drygt ett år sen och tagtråden för 5 år sen. Han visste att Mystic hade sagt den dagen han blev myndig men för gått uppförande så togs det ut året innan han blev myndig.

Jayy tackade Cc och vacklade hemåt. När han kom hem så satt hans så kallade mamma och väntade på honom. Han så kallade mor sade inget utan flyttade sig åt sidan.

Jayy du kommer med mig. Nennena du ringer skolan och ber dom låta Jayy vara ledig 3 månader säg att ni ska på semester sade Mystic. Jag ringer imorgon sade Nennena.
Jayy täckande rädd till Mystic om han behövde något med sig. Ja du behöver om bytte för ca 3 månader ta inget du är rädd om. Jayy stoppade ner lite kläder för 3 månader och en myssis han kunde ha efteråt han kände på sig att det skulle bli ett helvete.
Under 3 månader skett all möjlig sorts tortyr och en del var nya för Jayy som andra var gamla. Efter 3 månader var han tillbaka i skolan och Harry välkomnade honom med en kyss. Harry tecknade Jayy. Jayy vad är det som har hänt du ser väldigt matt ut sade Harry.
Jag mår bra svarade Jayy genom att teckna. En månad senare såg Harry, Jayy bli hårt knuffad av någon i kape mot en tegelväg. Han hörde figuren skrika det är inte över än du är min för alltid. Harry tog Jayy hem till sig och det var då Jayy berättade om Mystics misshandel dock inte om vad som var fullt sant för han visste att Nennena skulle död honom om han så berättade om dom sakerna. Jayy berättade att Mystic hade vart där och straffat honom sen han var 9,5 år gammal och att det inte var något han kunde göra.. Harry hade svarat att han alltid skulle vara där honom vad som än hände..

Jayys mobil ringde irriterat och Jayy tog sin mobil och skickade svar eftersom han inte pratade vilket han nu inte hade gjort på väldigt många år mer än när han och Dahvie tränade musik men det var bara när dom sjöng allt annat var via teckenspråk eller skrift via papper. Det var Jayys X som hade skickat.
Jayy hade bet Harry följa med eftersom han inte ville se honom själv och Harry wonder way because Jayy had not told about the abuse the former Xboyfriend had done to him.
When they arrived the Xboyfriend asked who Harry was. Jayy hade svarat han var hans nära kompis. Du vet att du är min hade Xboyfriend sagt. Jayy hade skrivit argt: JAG ÄR INTE DIN POJKVÄN LÄNGRE DU GILLAR BARA ATT MISSHANDLA MIG. När Harry såg det så skickade han till Dahvie, Zayn och Cc att komma så fort dom kunde. han fick svar inom en sekund: vad händer??. Jayy are in trouble with his Xboyfriend plz come he needs us.
Vi kommer fick han svar på sen och inom 5 minuter så var alla där.
Let us talk in privet i promes not to hurt u said the Xboyfriend. Okay tecknade Jayy oroligt även om hans mage sa till honom att låta bli. Jayy följde med Xet. När dom var mer i fred så tryckte Xet upp honom mot vägen hårt och sade: har du sagt något om oss. Jayy skakade på huvudet. Vem är då han som var med dig nu då och dom andra??? Bara vänner tecknade Jayy. Xet tryck upp honom än en gång mot vägen.

Jag är inte din längre, jag hatar dig och jag vill inte att du rör mig tecknade Jayy med sin fria hand. Kom med här sade Xet och knuffade Jayy in i en gränd. Visst Jayy var stark men Xet var betydligt starkar även om han var något kortare än Jayy. Xet knuffade Jayy framför sig med sådan kraft att han for i marken och man såg hur smärtan syntes i Jayys ansikte det Xet ville var att få Jayy till att skrika men som vanligt gjorde han aldrig det. Xet tog ett tag om Jayys fot och lyfte upp honom i luften. Jayy stöttade sig genom att sätta händer i marken. Xet kastade Jayy mot vägen och hans knä och ben hamnade galet fel. Hela benet från knät och ner vreds ur led han var ganska van vid att Mystic vred hans knä ur led men inte halva benet. Jayy andades tungt när slaget av Xet dyra sko träffade hårt magen. Jayy visste redan att han spräckt revben från dom 3 månaderna hos Mystic....
Jayy hostade upp blod vid det här laget när han på darrande ben reste sig han lade all tyngde på sitt friska ben när han knuffade Xet ifrån sig. Xet tittade chockat på Jayy som tecknade att han skulle anmäla honom och just som han tecknat det så kom dom andra springares Harry gick fram till Jayy och omfamnade honom. Jayy tittade på Harry och tecknade att han skulle ringa polisen. Det fick Xet att koka och gick till attack men Cc och Zayn fällde honom och höll honom ner tryckt i marken rakt på gammal hundskit. I ögonvrån såg Jayy någon han vände på sig och såg Mystic. Jayy är allt okey du ser väldigt blek ut?? Jayy sjönk ner på marken men höll sitt ben rakt. Harry och dom andra såg att Jayys ena ben inte såg rätt ut. Ccs morrade förbanat åt Xet: vad i helvete gjorde du??? Why don’t u tell them???? Jayy tittade oroligt på Xet och visste inte vad han skulle säga. Men just som han skulle teckna dök polisen äntligen upp och tog handklovade Xet.

Den dagen jag blir fri kommer jag mörda er alla kommer börja med dig Jayy långsamt och du ska få se när jag dödar dina vänner också. polisen hörde hur Xet hotade Jayy och hans vänner. Dom anropade en bil till som kunde ta Xet till fängelse medan dom tog vittnesmål. En polis gick fram till Jayy och började fråga frågor väldigt fort Jayy hängde knappt med och tecknade men den kvinnliga polisen förstod inte. Kan någon av er teckenspråk. Alla vännerna nickade. Harry berättade för den kvinnliga polisen vad Jayy berättade. efter en timme var vittensmålen tagna av alla. Den kvinnliga polisen frågade Jayy varför han var Mute. Jayy tecknade tillbaka att det var något han valde själv. Den kvinnliga polisen tittade på Jayy än en gång och det var då hon upptäckte Jayys ben och anropade en ambulans. Den kom fort och tog Jayy med sig och Harry åkte medan dom andra tog Ccs bil och följde efter honom. Nennena kom genast till sjukhuset med Mystic. dom gick direkt till Jayys rum och började snacka. Jayy berättade att han var tvungen att benet i ett stöd under 4 månader. Jayy bara för att du har benet i stöd i 4 månader så betyder det inte att jag slutar straffa dig. Jayy tecknade oroligt en fråga han trodde han aldrig skulle våga ställa.
vill du att jag stryper dig sade Mystic förbannat och Jayy kunde känna hur arg och pionröd i ansikte Mystic var. Jayy jag har redan skrivit ut dig så du kan när du väl får gå för läkarna... Jayy jag låter dig flytta hemifrån vi ska leta hus om 5 månader bara så du vet Jayy jag måste godkänna det.

Mystic när kommer du släppa mig?! Tecknade Jayy oroligt.
Suck Jayy hur många gånger kommer jag behöva säga det aldrig. du såg vad jag gjorde för alla dom år sen och jag vet du kommer säga att du inte kommer säga något men jag litar inte på dig på den punkten, sa Mystic med nu sin kvinnliga rösta. Men jag lovar ju tecknade Jayy och kände hur tårarna hotade spilla första gången på år. Jag bryr mig inte Jayy du stannar här... Vill du att jag hämtar Q? Den personen förutom Mystic var en person Jayy fullkomligt var livrädd för. Du ger mig inget val Jayy om 5,5 månader om du är ute på turné så kommer Q att hämta dig och ni kommer åka till hans ställe och där får du vidare information. Snälla tecknade Jayy och försäkrade Mystic och Nennena att det inte skulle behövas. Jayy du ger oss inget val sa Nennena och försökte låta något så där ledsen på rösten. Vi ska gå nu dina vänner vill nog träffa dig men om du säger något om detta eller det jag har gjort igenom åren. Anledningen syftar jag på så kommer du inte leva länge sändare må vara borttagen och taggtråden likaså men jag har betydligt fler ess i min arm än det här sa Mystic och kysste Jayy på pannan. Mystic och Nennena gick ut ur rummet Mystic stannade och sade kom nu ihåg Q om 5,5 månader om du inte har någon turné. Jayy nickade och gjorde det vanliga tecknet om att han hade förståt. Jayy kände sig gråttfärdig men Mystic hade när han grät och gjorde allt för att han inte skulle gråta. Jayy satte på ett fake smile när vänner kom in i rummet. Harry kramade genast om Jayy och kysste honom innan han tecknade om Mystic hade gjort illa honom igen. Jayy skakade på huvudet och sade via teckenspråk att dom skulle ta det när dom var själva.

Dom andra frågade hur det var med honom. Jayy tecknade att han hade vart med om värre och han inte vill snacka om det för att det var för smärtsamt.... Jayy lutade sig fram och tog i sitt höger ben och knäckte till ett hemskt knackande hördes och Jayys ansikte vissade smärta. Jayy tittade på sitt ben som var full av ärr och lätt handen glida över benet. Han stannade plötsligt och kände noga med handen och letade upp sin mobil fort. Han skickade iväg ett argt medelande till Mystic.

DU SA ATT DU HADE TAGIT UT ALLA VARFÖR LJÖG DU FÖR MIG JAG KAN FORTFARANDE KÄNNA DEN FÖRSTA DU IN PLANERADE I MITT BEN.

JAYY JAG VET ATT JAG LJÖG FÖR DIG MEN DIN FÖRSTA TRÅD KOMMER ALDRIG LÄMNA DIN KROPP OM INTE DU GÖR NÅGOT JÄVIGT DUMT OM DU VILL LEVA OCH GÖR SOM JAG SÄGER SÅ KOMMER ALLT GÅ BRA OCH FRÅGAISATT MIG ALDRIG IGEN FÖR DÅ RINGER JAG Q OCH HUGSBY IGEN DU VILL VÄL INTE ATT 3MÅNADERS PROCEDUREN SKA HÄNDA IGEN ELLER?.

JAYY SKICKADE TILLBACKA ETT OROLIGT MEDELANDE: FÖRLÅT MYSTIC ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANAD PÅ DIG.
JAYY OM DU INTE PASSAR DIG SÅ KAN JAG TA LIVET AV DIN RIKTIGA MAMMA BARA SÅ DÄR ELLER VILL DU ATT HON SKA DÖ FÖR ATT DU INTE KUNDE HÅLLA KÄFTEN OCH GÖRA DET DU BLEV TILLSAGD ATT GÖRA.

IM SORRY MYSTIC.

UR DAME RIGHT AND BECAUSE OF YOUR STUPIDITY I HAVE TO CLEAN UP YOUR FUCKING MESS WITH CALLING HUGSBY AND Q.

Jayy blev krittvit ansikte.

PLZ IM SORRY DON’T CALLE THEM ILL BE GOD PLZ.

SORRY JAYY WAS DONE IS DONE AND I DON’’T THINK THERE IS ANYTHING YOU CAN DO ABOUT IT UNLESS YOU LET ME KILL YOUR REAL MOTHER.

NEJ MYSTIC LEAVE HER OUT OF IT ILL DO ANYTHING U WANT TO PLZ JUST DON’T TAKE HER IM BEGGING YOU.

ALRIGHT ILL KEEP MY PROMES IF U KEEP YOURS BUT FROM THIS DAY YOUR PUNISHMENT WILL BE MOORE AGGRESSIVE AND IT WILL BE HARDER FOR YOU TO SURVIVE MY VIOLENS.

OKAY BUT PLZ DON’T HURT HERE OR MY FRIENDS.
PROMES NOW TRY TO HEAL THAT KNEE SO CAN GET WEEL FOR PUNISHMENT IN 5,5 MONTH.
PROMES SKICKADE Jayy.

Dom andra undrade vad det där var om eftersom han hade blivit vit som av skrek eller något men Jayy ville inte säga.
Vännerna lät han vara eftersom dom visste han hatade prata om sitt liv.
Jayy fick tillbringa en vecka på sjuk för sitt knä/ ben. Harry besökte varje dag och Jayy berättade lite om Mystic men inte mycket. Harry lovade att vara där för Jayy efter Mystic vart på honom.

Jayy hade Harry sagt en kväll när Jayy låg med huvudet i hans knä.
Yes tecnade Jayy.

Hur träffade du Mystic??

Jayys ansikte blev vitt och sen tanken: jag såg något jag inte skulle ha gjort men det sade han inte. Du behöver inte svar om du inte vill sade Harry vilket Jayy var tacksam för.....TO BE CONTINUED....


12 November 2012  | Länk | FANFIC ( NON OF THIS IS TRUE BUT THE NAMES) | 0 kommentar
nya debattinlägg
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni
Jakt & fiske   ang: Vackert jaktmotiv från Nacka - sjön 19 Mars
Flört & kärlek   ang: Dejta kompis ex? 19 Mars
Nogg.se   ang: Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 22 Jan
Nogg.se   Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 8 Jan
Hund   ang: Största hunden? 30 Nov
Hund   ang: var finns kennlar som föder upp denna ras? 24 Aug
Nogg.se   ang: Gamla bloggare!! 18 Feb
Nogg.se   ang: Gamla bloggare!! 18 Feb
Nogg.se   ang: Gamla bloggare!! 11 Jan

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & elizabeth valencia                                             Skaffa en gratis hemsida