Startsidan Blogg Gästbok Om mig Logga in
om mig
Mirre
Pettersson

20 år och kvinna
Skurup,
Skåne län
översättning
dagens visdom
Man förlåter så länge man älskar
antal besökare

Här finner ni en glad liten filur som pluggar musik, är kreativ och livsnjutare på heltid, gillar att fota det som kretsar omkring mig, vara allmänt nördig, te, katter och snälla människor.

<------- TRANSLATION AVAILABLE!

Var vänlig och respektera att ni inte får kopiera några bilder från min blogg utan min tillåtelse. 

facebook: https://www.facebook.com/pages/Myrbubblors-blogg/368070596582730

instagram: @bitchwithbacon

twitter: @bitchwithbacon

tumblr: myrbubblor.tumblr.com

 

Vad vill NI att jag ska skriva om?

Ibland får man ju idéetorka, så för att undvika det undrar jag vad NI vill att jag ska skriva om? 10 saker man kan göra ifall det blir vulkanutbrott?  Hur man skriver med tårna? Hur man tillverkar apelsinjuice som ska smaka flädersaft? Let me know! Fyll i formuläret, så ska jag svara så fort jag kan! 


till formuläret >>
senaste blogginlägget
Vad har hänt?

Ok, såhär är det, tänker gå rakt på sak.

För tillfället har jag helt tappat bloggsuget. Hela dagarna tillägnas åt det helt osammanhängande och utmanande skolprojektet som innebär både dokumentärfilmande, plankningar, artikelskrivning och matteprov. Har kommit hem alldeles för sent, prestationsångesten har varit maxad och jag har en så sjuk ångestladdad/känslomässig bergochdalbana just nu. Plus att jag blir sjutton år om mindre än en vecka, vilket jag blir någorlunda mobbad för, haha (pga majoriteten utav min vänskapskrets blir arton bast i år och kan i princip göra lite vadsom medans jag inte ens kan följa med ut och fira de, lol). 

Iallafall, jag har helt enkelt fått prioritera vad jag orkar lägga min energi på. Hjärnan är helt tömd på ideèr när jag väl försöker sätta mig och skriva ett inlägg. Det slutar bara med att jag blir arg på mig själv och somnar med en klump i magen. Så mycket att göra, så lite tid. 

Men det har ju inte varit så eländigt hela tiden. Har ju njutit utav det fina vårvädret, spela bas för första gången på ungefär tre-fyra år, drog till Sci-Fi mässan i Malmö, ätit alldeles för mycket yoghurt med frysta hallon samt haft lite roliga spelningar på biografer och köpcentrum. Ikväll blir det mellomys hemma hos saknade Nora, vilket jag ser fram emot. Och imorgon ska jag gå och se Cory Henry. Så helt hopplöst är det ju inte. 

Och tro nu inte att jag tänker radera bloggen. Jag bara skriver igen när jag har tiden och orken som krävs. Ta hand om er därute sålänge, kram!

Lite bra låtar och sånt: 

Lorde - Tennis Court 

Radiohead - Creep 

Phoebe Ryan - Mine

Big Data - Dangerous 

14 Mars 2015  | Länk | Den där vardagen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mirre Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida