Philosopfen
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Arthur
Brandt

36 år och man
Södertälje,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska - det är olycka.
kalendern
dagens roliga historia
Frisören frågade oroligt kunden: -Hade ni röd slips när ni kom in? -Nej -Oj. hjälp!
dagens onödiga vetande
En trasig analog klocka visar alltid rätt tid två gånger per dygn.
dagens webbspel
antal besökare

senaste blogginlägget
Vi är fångar utan lås o bojor!!!!!!

Tycker folk kastar bort sina liv när dom jobbar, för då får dom aldrig leva sina liv helt fullt ut. Man är slav åt staten, dom tar ifrån oss friheten genom att skapa pengar, det vi behöver för att t.ex åka utomlands,göra oss mäta för att belöna oss själva. På det sättet är du o jag alltid kontrollerade. Vi lever inte ett liv som vi själva vill, vi lever det liv som staten väljer åt oss har ni aldrig tänkt på det, o ser ni inte detta då tycker jag att ni bör tänka om, för utan statens pengar är du ingenting, för du kan inte överleva o du kan heller inte försörja dig utom dom, o dessutom när ni väl får er dyrbara lön så tar staten 30 procent av allt du tjänar, pengar som egentligen är dina, du är en slav o du är en fånge,fängslad för att gynna staten. Du är bara en produkt precis som vilken tröja, vilken sko eller vad det nu än är. För skatten är en annan form av moms fast på människor har ni tänkt på det? O har ni tänkt på hur många år av ert liv ni kastar bort för att sitta bakom en bänk?

Tänk alla stunder ni skulle kunnat haft med vänner utan att behöva tvingas mer eller mindre bakom en bänk. Varför finns lagen om narkotika? jo för att staten vill kunna ha makt över dig, dom vill inte att folk skall sitta hemma o knarka med varandra o bara vara, staten vill att du skall plugga, jobba o sen dö eftersom dom då har kontroll över befolkningen, dom tjänar pengar på oss o dö kan man inte sitta o slöja hemma med polare utan varje minut staten inte tjänar på räknar dom.

Dagens samhälle är inget liv att leva, det är ett fängelse utan lås o bojor där du ständigt är kontrollerad o bevakad, du finns för att staten o regeringen tjänar på dig, inget annat dom styr även över vem du skall bli förälskad i o inte, något bibeln också dragit med sig...Är du så fri som du tror o vilken sanning vill du leva i?
3 September 2013  | Länk | Känslor | 1 kommentar
nya debattinlägg
Sport & idrott   ang: Grekland går vidare i VM Fotbollen 2014 13:41
Sport & idrott   ang: Kungen av Jamaica!!!!! 8 Juni
50+   QuickBooks Support help anywhere over the world. 1 Juni
Flört & kärlek   ang: KAMAGRA 18 Maj
50+   ang: speed up PC 18 Maj
50+   ang: speed up PC 18 Maj
Nogg.se   How to activate McAfee antivirus 28 Mars
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 5 Jan
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
50+   speed up PC 21 Nov

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Arthur Brandt                                             Skaffa en gratis hemsida