Väntan på Licens
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Fanny Nemo
Carlsson Hjorth

23 år och kvinna
Sundsvall,
Västernorrlands län
senaste blogginlägget
DANNEROSKANDALEN

I måndags kväll fick jag ett meddelande av Thomas där han säger att det varit en händelserik travdag, och att jag borde ha varit med. Sen säger han att jag ska kolla Travronden å ÖP och typ vart som helst.
Jag förstog ingenting. Sen läste jag ALLT. Verkligen, tror jag har läst varenda liten artikel och kommentar som ha skrivits om det där. Så då kan väl jag skriva jag också.


Tror ju inte att nån (travintresserad) har missat de som hände på Dannero travbana i måndags, och jag tycker de är helt rätt att det uppmärksammas för sånt här ska inte få hända.

För er som inte vet vad jag snackar om så kan jag försöka sammanfatta det såhär.
Strax efter start i Lopp 8 så började Thomas Andermyrs häst Eldmyran galoppera och det blev problem när han skulle ta ner hästen i trav. Eldmyran vinglar då ner mot innerspår där det redan finns en häst som körs av Hanz Johansson, deras vagnar fastnar i varann och det är väl typ då kaoset börjar. Deras vagnar lossnar från varandra och Thomas studsar utåt med vagn å häst, och han har bara tur som inte ramlar ur vagnen. SEN kommer Gunnar Melander med Moe Lilja och kör in i Hanz vagn och Gunnar ramlar ur vagnen.
Thomas får böter för felaktig nertagning och det är helt rätt.
Men de här är bara början...

Anna Maria Öberg, Månprinsen A.Ms ägare och Gunnars sambo, springer ut på banan och rycker loss visiret på Thomas hjälm och tar stryptag på honom och sen börjar slå honom samtidigt som hon skriker saker till honom. De är det som är själva händelsen som de skrivs om.

Sen har kvinnan inte samvete att gå och be Thomas om ursäkt för hennes betende.. Det är så sjukt. För de första så gör man inte så, för de andra så hade hon inget att göra inne på själva banan.
Den kvinnan kan ju inte ha alla hästar hemma så att säga...

Tycker Thomas har gjort helt rätt som har polisanmält händelsen. Och det är inget jag säger bara för att jag känner honom. Utan för att man springer inte fram och tar stryptag på någon sådär.. Sen att Anna Maria skyller på att hon var chockad, och sen inte förstår varför det har blivit en så stor grej fattar jag verkligen inte..

Usch blir så irriterad av att tänka på de...
24 September 2015  | Länk | Tankar å åsikter | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Fanny Nemo Carlsson Hjorth                                             Skaffa en gratis hemsida