Mitt Liv
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Victoria
......

29 år och kvinna
Lidköping,
Västra Götalands län
kalendern
klockan
Hej
Och välkommen till min hemsida.
Här kan du följa mitt liv som det verkligen är.
Jag kommer även att lägga upp bilder och sådant jag finner roligt.
Och sist men inte minst så kommer min "blogg" att handla om hela livet, från att jag går i skola till vad jag gör när jag är ledig.
senaste blogginlägget
jobbigt

Fy vad jobbigt det är just nu. Har varit sjuk ända sedan jul, vad tråkigt det är. Fick vara själv på nyår, inte alls vad jag hade tänkt att jag skulle vara. Jag skulle på fest med fina kläder och snyggt sminkat och träffa mina kompisar och sedan se fyrverkerierna. Men inte blev det något av det. Jag låg hemma och mådde jätte dåligt. Tog mig endå ner till stan vid midnatt för att träffa några och se på raketerna. Men det blev ett val jag ångrade djupt när jag kom hem.
Sedan så får jag inte glömma av att jag har två stora uppgifter kvar att göra och vad är de roliga jo att jag inte ens har börjat. Ena ska vara klart den 10 och den andra den 13 och jag ska skriva 500-750 ord på ena och 4-5 sidor på den andra. Jag vet inte hur jag ska klara detta med jag känner bara att det är för mycket. Funderar redan nu på att sluta skolan för att jag inte tror att jag kommer att klara av detta. Men om jag slutar så bevisar jag ju bara för alla hur dålig jag är och att jag inte kan slutföra något. Jag måste verkligen klara detta.

Men nu måste jag verkligen ta mig i kragen för jag vill verkligen klara skolan denna gång.
3 Januari 2014  | Länk | Skola | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Victoria ......                                             Skaffa en gratis hemsida