Linneamadeleine
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Madeleine
Nilsson

31 år och kvinna
Alunda,
Uppsala län
klockan
antal besökare

Mitt Liv I Ord.

senaste blogginlägget
Zzzzz


Jälla länge man sov då, helt mosig i huve nu. Men ska snart städa lite sen duscha då lär man ju vakna till, ca 18 ska det bli dart. Är så less på detta höst väder, regn hela tiden och aldrig sol vilket gjort mig så trött hela tiden och på sämre humör.

Annars rullar livet på som vanligt. Kämpar fortfarande med att äta bättre antar att hösten också fått mig att börja äta mer skit igen för hjärnan får väl för sig att man ska bli piggare av socker. Dock kommentera Friskis ledaren sist att jag gått ner, känns kul när ngn bara kommer fram och säger en sån sak :) Men det är ju inte många kilon och har mycket mer att gå ner men alla framsteg är ju bra. Men ska snart köpa mer protein/måltidsersättnings pulver som smakar godare så jag kan dricka det som lunch grej också och köra lite mellanmål och vanlig middag och försöka hålla söt suget i schack.
Sen träna på så gott det går. Lätt man sätter sig inne på röven ist för att gå ut dessa tider, gäller att göra tvärtemot vad man känner.
Det är svårt att bryta sina gamla vanor, försöker även spara in på pengar men är också en svår sak jag är som tur är ingen som kastar pengar runt mig men skulle vara kul att spara ihop en hel del.

Men egentligen har man ju ganska små vanligt vardags problem men inte fan blir man nöjd ialf.
8 November 2014  | Länk | Vardag. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madeleine Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida