Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig


31 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
senaste blogginlägget
Dag 1

Egentligen skulle jag väl säga att gårdagen är min dag 1 (då var jag nämligen på ca 1 mils promenad med min hund) men det är först idag som jag använder mig av bloggverktyget, så jag räknar från idag.

Min frukost idag har bestått av en full tallrik: en halv tallrik med isbergssallad, feferoni och päron. Till det ett kokt ägg med lite kaviar, och fyra klyftor blodgrapefrukt. Bredvid en liten skål med ca 1,5 dl honungsyoghurt och en stor kopp grönt te. Riktigt lyxigt! Jag kommer nog inte göra för vana att äta sallad till frukost, det blev mer en brunch. Jag försökte räkna på ett ungefär och tror att min frukost landade på strax under 300 kalorier.

Förutom mina dagliga promenader med hunden, som just nu löper och därför blir kissnödig extra ofta, ska jag gå cirka 3 kilometer i rask takt med paus (ska handla en present i en affär) och sedan tänkte jag springa den sträckan hem igen.

Innan det bär av tänkte jag äta en portion gröt utan mjölk (ca 150 kalorier) och en smoothie (200-300 kalorier) och ev. en kopp rött te.

Pojkvännen gör egen pizza idag så det blir min middag. Jag kommer få en minivariant med tomatsås, ost, feferoni, paprika, fetaost och soltorkad tomat. Jag gissar att min pizza kommer landa på mellan 450 och 650 kalorier.
11 Februari 2014  | Länk | Första månaden | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se &                                               Skaffa en gratis hemsida