LOTS OF WESTERNRIDERS
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
om mig
LOWR
HEMSIDA

8 år och man
Gnarp,
Gävleborgs län
översättning
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL LOTS OF WESTERNRIDERS HEMSIDA!
 

Lots of westernriders är föreningen för dig och din häst. Du & hästen får hjälp på clinics för en viss summa pengar. Eftersom western är en minoritet av ekipage i Norrland och tränare så vill vi på Lots of westernriders hjälpa alla med en viss summan av kostnaderna som ni tjänat in genom att sälja tex Salamikorvar, New body kläder mm mm. Det är ingen som ska göra mer eller midre alla ska göra lika mycket, är det någon som väljer att göra mer än vad som krävs så blir det ingen extra belöning eftersom det blir bara fel mot andra medlemmar. Under årets gång så kommer alla medlemmar få komma utan häst och det kommer bli en gemensam utflykt till olika ställen ev tävlingar. Eller en grillkväll med olika aktiviteter. Föreningen kommer att satts väldigt mycket på ungdomarna. En träff för medlemmar kommer att anordnas för att vi ska dela med oss av kunskapen till andra människor. Gemeskapen är en viktig del i föreningen.

 

Helen Hedlund är återförsäljare åt ST HIPPOLYT som är ett bra tävlings & kvalitets foder åt alla hästar. På http://hippolyt.dk/se.aspx finns all information om fodret för din bästa vän. Om inte annat så kan ni kontakta Helen på lots-of-westernriders@outlook.com

OBS: FÖRENINGEN KOMMER INTE ATT ANNORDNA TÄVLINGAR!

Lots of westernriders satsar inte bara på Norrland utan hela sverige kan komma att få vara med. Föreningen betalar inte för privata lektioner.

Oavsätt hästras, och människa så är alla välkommen med ett brinnande western intresse .

Varmt välkommen till lots of westernriders! Önskar vi i Styrelsen Helen, Anette & Andreas!

Vid intresseanmälan hur du gör hittar du under "om mig" . 

senaste blogginlägget
Vårbasar i Gnarp idag .

Nu är vårbasaren i Gnarp över som vi i styrelsen anordnat . Det kom en del folk som kollade på saker som alla hade att sälja! :-)

Det har varit en lärorik dag från försäljningen med chockladhjulet och övriga lotter! Och vi vill tacka "Japan Jocke" för dem finfina vinsten till lotteriet .
Och att man fick prova på massagen som du gör . Och även för spelningen på pianot! Mycket vacker melodi du spelade! :-)
Och vi vill säga ett stort tack till alla som stog idag och sålde! Mycket fina saker som ni ville sälja! Vi hoppas ni vill sälja mer gånger under våra anordnade loppisar!

Vi kommer att försöka anordna en till loppis m.m. nu under sommaren!


/Helen, Anette & Andreas
2 Maj 2015  | Länk | Försäljning | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & LOWR HEMSIDA                                             Skaffa en gratis hemsida