Allt som är någonting är aldrig ingenting!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Yvonne
Heino

63 år och kvinna
Göteborg,
Västra Götalands län
översättning
dagens visdom
Jag är inte rasist, men finnar tycker jag inte om.
kalendern
dagens onödiga vetande
det finns höns som lägger gröna ägg.
nya foton

När jag var riktigt liten dvs sommaren 2009 så såg jag ut så här säger min Lukas!
antal besökare

Här tänkte jag skriva lite tankar om allt möjligt vad som rör sig i en invandrares huvud - även om det så bara är en svensk som flyttat till Finland och då också till en ort där man pratar ett eget språk som heter Finlandssvenska och som hon har fullt sjå med att försöka lära sig alla nyanser av!

Om någon av misstag eller nyfikenhet råkar komma in här och läsa så är jag väldigt glad för kommentarer eller hälsningar i min gästbok eller i min blogg! Det kan nämligen bli ganska ensamt som en minoritet (helsvensk) i en annan minoritet (Svenskfinland) vilket inte alltid är så lätt att förklara eller ens förstå!

Jag älskar att fotografera och då detaljer, vilket kan vara allt från någon rolig graffiti på någon vägg till ett stilleben som jag hittar någonstans!

Brinner dessutom för kvinnofrågor - tycker att det är rent av skamligt att kvinnor arbetar gratis efter kl 15 om vi jämför med männen ifråga om löner och hoppas på en ändring i jämställdheten i det moderna Europa åtminstone innan nästa generation behöver sin pension!
senaste blogginlägget
En härlig semester under Jul och NyÅr var vad vi behövde!

Hade redan i somras beställt en resa för min man och mig till Fuerteventura över Jul & Nyår med All Inclusive på ett Spa hotell och mitt i allt sjukdomstänk så åkte vi dit. Det visade sig vara ett helt underbart ställe och vi hade 2 veckor av sol och blå himmel där vi verkligen tog det lugnt och bara kopplade av. Maten var underbar och under första veckan så gjorde vi nog det felet de flesta gör när det dukas upp ett flertal buffébord tre ggr om dagen, med grönsaker, frukt, förrätter, varmrätter och desserter i massor och vilka drycker man önskar till detta. Vi åt allts väldigt mycket och vi njöt av det vilket i mitt fall resulterade i en våldsam magsjuka en kväll o natt en bit in i andra veckan. Det var som att sätta på en kran ur båda ändar på mig - kunde inte hålla mig utan kräktes o bajade på samma gång hela natten vilket gjorde mig otroligt svag och alldeles oemottaglig för buffémat under resterande tid. Som tur var gick det över efter denna natt men någon dag senare fick min man samma sak med enda olikheten att det stannade med våldsam diarré för honom, tyvärr tog det hela resterande tid för honom så resten av semestern fick vi klara oss utan den där All Inclusive. Vi var ändå nöjda med semestern för det var ett fint ställe och vi tog det riktigt lugn vilket var vad vi behövde efter sommarens idoga arbete.
1 Februari 2016  | Länk | Vardagsliv | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Yvonne Heino                                             Skaffa en gratis hemsida