Mr. Worldwide
Startsidan Blogg Gästbok Videoklipp Logga in
om mig
Robin
Cederlund
22 år och man
Dalhem,
Gotlands län
dagens onödiga vetande
en nyfödd känguru väger cirka ett gram.
senaste blogginlägget
Indopi och dystopi

Hej! Idag har jag jobbat med en uppgift vi kallade utopi och dystopi. Jag tyckte det var en bra uppgift att göra. Visa sina känslor om dåligt och bra. Jag gjorde två bilder och blev faktiskt nöjd med båda. Jag testade lite olika penslar också. Jag brukar oftast använda samma pensel, och inte tänka på vad jag använder. Jag hittade penslar som passade pefekt och gav en cool effekt i bilden. Jag testade också att ladda ner flera penslar och testade med dem också.

Första bilden ska likna en äng med en lycklig person och hund. Andra sidan på bilden ska likna en grå stad. Det ska likna ångor som kommer från bilarna och husen. Det var det första jag kom och tänkta på när jag hörde indopi och dystopi.

Andra bilden ska likna ett träd. På den övre sidan ska det vara ett normalt, fint, grönt träd. Fridfullt. Nedersta delen är ett träd som brinner. Ofridfullt helt enkelt. Den blå linjen ska vara som en vatten reflektion på bra och dåligt. Jag blev mest nöjd med denna, pga att penseln jag använda passa perfekt. Jag tyckte också denna idé var lite mer kreativ. laugh

28 Maj 2015  | Länk | Mediaproduktion | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Robin Cederlund                                             Skaffa en gratis hemsida