Rosa morgonrock i finaste material
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Hanna
hemby

30 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
senaste blogginlägget
56 myror

Allt började på en regnig oktoberdag. På en platt trästol satt han, den där Christoffer. Lekte överhuvud gjorde han dessutom. Frågade ut mig om ditt och datt och utan större eftertänksamhet svarade jag på frågorna jag fick. Det var en grymt märklig människa tänkte jag när jag satte mig på cykeln hem. Denna oktoberförmiddag var den första av tusen andra dagar vi skulle ses kommande höst och vinter. De första gångerna var allt ganska tyst och ärligt talat, pinsamt. Denna Christoffer är nämligen inte bekväm med nytt folk. Sakta men säkert började han öppna sig lite, nödvändigt och inte en dag försent. I andra fall hade varje jobbdag blivit en smärre pest vill jag tala om. Mycket riktigt fanns det en sjukt underbar person under detta blyga skal, något jag förstått för längesedan. Hade riktigt roligt med honom och skrattade så mycket många gånger. Under dessa månader vi umgås på jobbplanet så fanns där alltid någonting, något jag tyvärr aldrig kommer att kunna sätta fingret på. Dessa situationer, de man inte finner ord för, är de situationer som är de mest intressanta. Trots mina mest dåliga dagar på jobb fick han mig ändå på bättre humör på något konstigt sätt. Att någon annans närvaro gör en på bra humör är en av de frågor jag hade ställt Gud, om jag fått chansen att träffa denna person.
Summa summarum;

Allting föll på plats, allt blev som det skulle och som jag önskat en längre tid. Jag fick träffa denna människa utanför jobb. Det var ännu bättre än jag trott...

Så om någon får fatt i denna blogg förstår jag att ni undrar vem denna person är. Om ni tror jag kommer vara snäll och säga det så har ni lika fel som om ni skulle påstå att det är Kristi Himmelfärd imorgon. Skulle aldrig dela med mig medvetet av denna människa. Men kan säga en sak, om ni skulle få fatt i honom så tror jag bestämt ni kan bocka av punkten "träffat en av de mest fantastiska människorna" på er bucketlist. På min är den bockad nu!

8 Juni 2015  | Länk | 56 myror | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hanna hemby                                             Skaffa en gratis hemsida