Startsidan Blogg Gästbok Om mig Logga in
om mig
Marta
Björkander

25 år och kvinna
Lund,
Skåne län
senaste blogginlägget
Myten om roulette system

Det finns folk som tror stenhårt på roulette system och försöker få andra att testa dem också. Det finns mängder med olika roulette system att välja mellan om man tycker att detta är något som känns intressant, men det mest kända av dem alla är förmodligen det så kallade Martingale systemet, som enligt vissa är ofelbart. Den trista nyheten för alla som tror att de skulle kunna bli rika på att använda sig av roulette system är dock att dessa system inte fungerar, utan att detta bara är en myt.

Vad menas då med ett roulette system?

För att du ska kunna undvika roulette system måste du veta lite vad de går ut på, för det kommer inte tydligt att skrivas ut att det är just ett roulettesystem det gäller alla gånger. Dessutom kan de ha lite olika namn. För att belysa hur roulette system fungerar kommer vi att ta Martingale systemet som ett exempel. Det går helt enkelt ut på att man lägger samma sorts vad eller insats hela tiden, antingen på rött eller svart eller udda eller jämnt eller vad man nu väljer att göra. De flesta spelar dock på antingen rött eller svart. Detta gör man oavsett om man vinner eller förlorar, för tanken är att en förlustperiod inte kan pågå hur mycket som helst, så har man förlorat en krona, satsar man nästa gång två kronor istället, och då har man genast vunnit tillbaka sina förluster.

Så varje gång man vinner, satsar man samma insats igen, och varje gång man förlorar så dubblar man sin insats vid nästa vad.

Varför funkar inte detta system?

Det gör det inte eftersom roulette är ett turspel som inte har något inbyggt minne. Detta betyder att trots att du redan förlorat 10 gånger i rad så minns inte spelsystemet det och därför minskar inte risken för att du kommer att förlora igen på något vis på grund av detta. För att man ska kunna vinna tillbaka pengar på detta vis måste man därför ha oändligt mycket tålamod och oändligt med pengar.

Vad kan man göra om man verkligen vill använda sig av ett spelsystem när man spelar?

I så fall är faktiskt inte roulette det rätta spelet för dig, då det som sagt är ett rent turspel, så det finns inte mycket du kan göra för att ändra hur det går i spelet eller påverka det på något vis. Däremot finns det andra hasardspel där denna möjlighet finns, t.ex. poker eller blackjack, så vår rekommendation är i så fall att man spelar dessa spel istället. Du kan prova att spela Topp 10 bästa casino online. Då kommer de system eller strategier man har nämligen att fungera!

17 Mars 2017  | Länk | spel | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marta Björkander                                             Skaffa en gratis hemsida