Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Mathias
Nilsson

49 år och man
Göteborg,
Västra Götalands län
översättning
kalendern
nya foton


antal besökare

Hej

​Engångs blöjor är inte bara ett hjälmedel för personer med inkontinens, man kan t ex "kombinera" inkontinensen med en kissa fetish och på så sätt ha mycket upphetsande fetishlekar med blöjorna. Jag som skrivit denna blogg har en dysfunktionell ansträngningsinkontinens från en neurologisk funktionsnedsättning och har mycket stor erfarenhet att använda blöjor både som hjälpmedel och som fetishobjekt. Jag vill med denna blogg berätta hur jag lärde mig se detta som en fetish också.

Att kissa på blöjor är galet upphetsande och både tjejer och killar kan ha denna fetish, Jag har skaffat mig en mycket bra erfarenhet om hur olika blöjor beter sig samt hur stor förödelsen blir när dom offras till mycket vilda kissasporter samt hur dom ser ut efteråt. Fantasin om små instängda geléfigurer som upplöses och pressas ihop intensifierar både mina orgasmer och själva kissa fetishen. Min dysfunktionella ansträngningsinkontinens blev en "byggsten" till att vidareutveckla detta till en fetish där jag valt ut engångs blöjor som fetish objekt där blöjorna som jag valt ut ska förstöras där jag kissar på dom om och om igen i flera minuter.

senaste blogginlägget
Så är kissa fetishen

En kissa fetish kan inte vidareutvecklas om det inte finns några specifika objekt att kissa på. Det blev ett självklart val för mig att välja ut engångs blöjor som skulle offras till våldsamma kissa fetisher där jag med mycket bestämdhet och målmedvetet dränker blöjorna tills dom inte orkar mer och tillslut ger upp. Samma blöja ska dränkas om och om igen tills blöjan ger upp och börjar läcka. Den sexuella tillfredsställelsen börjar nästan direkt efter den första gången man kissar på blöjan och ökar ju mer blöjan dränks. När blöjan tillslut blivit genomdränkt kommer det synas mycket tydligt på gelékuddarna som
Kissa sporten är en mycket skoningslös objektifierande sexuell ritual som kan hålla på närsomhelst och hur länge som helst. SAP-blöjorna är en helt underbar variant av blöjor som är ofattbart behagliga att kissa på för att dom uppför sig mycket lustigt och sväller så ofattbart mycket så detta lustiga beteende kan ge mig kittlande smygande orgasmer när jag dränker denna typ av blöjor. Urolagnia är latin och avser att uppnå sexuell stimulans genom att kissa på något. Jag finner att kissa sporter i blöjor ger mig en helt nyupptäckt sexuell upplevelse där specifika blöjor blir utvalda till skoningslösa kissa sporter.

Jag upptäckte denna vansinnigt upphetsande fetish när jag blev tvungen att använda blöjor som skydd mot min dysfunktionella inkontinens. Jag började utforska detta behov mer i detalj och upptäckte att det var kombinationen av att använda blöjor och att kissa på dom som jag faktiskt upplevde en mycket upphetsande sexuell stimulans som ökade i styrka beroende på hur tjock blöjornas uppsugande innehåll var uppbyggt samt vad för material blöjorna var tillverkade av.
Genom att fantisera på detta sätt har jag fått uppleva en ny och helt oupptäckt värld av kittlande multipla orgasmer som jag inte trodde att en kissafetish kunde erbjuda. Detta gör mig helt galet upphetsad och fortsätter dränka blöjan för att få uppleva samma kittlande känsla om igen. Många personer i stora delar av världen, både killar och tjejer, har upptäckt alla fördelar samt säkerheten som erbjuds med att kissa på blöjor istället för att bara kissa i trosorna eller byxorna. Det senare tilltalar mig inte alls men som jag tidigare nämnde så är det för mig mycket mer stimulerande att kissa i blöjor.​​ Jag hade ju min dysfunktionella inkontinens som var själva grunden till detta och jag anser att den är orsaken till denna fetish men den var en mycket positiv orsak som jag med glädje välkomnade och tillät den bli en del av min sexualitet. Att inse att man är en blöja älskare kan vara mycket svårt för många personer men jag blev mycket glad att jag kunde reagera så sexuellt på blöjor och lärde mig ganska snabbt att acceptera min läggning och fortsatte utforska hur min sexualitet påverkas när jag kissar på både fullständigt genomdränkta blöjor och helt nya blöjor.
Kissa fetishisten väljer ut en specfik blöja som ska testas och kissar på den och dränker den riktigt ordentligt. I dessa skoningslösa tester bryr sig fetishisten aldrig om våta uppsvällda blöjor och slösar aldrig bort tid på att byta blöjor eller hur mycket vi kissar på blöjorna utan samtidigt som testet är slutfört. ​
1 Juni 2017  | Länk | fetisher | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mathias Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida