Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Johan
Svantesson

35 år och man
Stockholm,
Stockholms län
senaste blogginlägget
Husex - Tack för överlåtelsebesiktningen

Hej allihop!

Jag har haft fullt upp i över en vecka nu då jag håller på och flyttar. Det är fortfarande en hel del att göra då jag jobbar länge på dagarna och har ganska lite tid att köra flyttlass, men snart så är allt klart. Överlåtelsebesiktningen gick bra och huset var i bra skick vilket känns riktigt skönt innan jag köpte fastigheten. Det är viktigt att veta om det finns några problem innan man bestämmer sig för att köpa, annars kan det bli en dyr och jobbig historia.

För överlåtelsebesiktningen så var det Husex som stod för den och de gjorde sitt jobb noggrant och vi gick tillsammans igenom alla husritningar och dokumentation såsom renoveringar och intyg för våtrum. Därefter så gick besiktningsmannen och kollande utsidan av huset och hittade inga större problem, inomhus så var allt okej och i bra skick.

Denna vecka lär jag vara helt klar med flytten om allt går som planerat, det bästa med nya huset är helt klart hur stort det är. Det är knappt så att mina möbler räcker till att fylla upp det nya huset, det blir nog att köpa lite fler möbler inom de närmsta veckorna.

Tack för att ni tog er tid att läsa mitt första blogginlägg, ha det gott!

1 Augusti 2018  | Länk | Allmänt

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johan Svantesson                                             Skaffa en gratis hemsida