Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Karl
Jonsson

0 år och man
Stora sundby,
Södermanlands län
senaste blogginlägget
Pontus Warholm - Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm mäklare i Stockholm brinner för att hjälpa er när det är dags att köpa eller sälja en bostad i Stockholm. Av Pontus får ni hjälp att hitta ert drömhus, något som han hjälp väldigt många med under åren. Pontus Jobbar hos fastighetsmäklarna i Stockholm som är välkända för att ha Sveriges nöjdaste kunder inom sin bransch. När du anlitar Pontus Warholm får du en erfaren och duktig mäklare som hjälper dig med att sälja eller köpa er fastighet eller bostad. 

Om Pontus Warholm

Pontus Warholm växte upp i Stockholm och hans intresse för hus och byggnader har varit med honom ända sedan han var liten. Hans stora intresse för hus och byggnader ledde till att han blev fastighetsmäklare som helt klart var det perfekta jobbet för honom. Pontus studerade fastighetsaffärer på universitet där han fick goda kunskaper inom försäljning av fastigheter. Sedan universitetstiden har Pontus samlat på sig en lång erfarenhet och mycket stora kunskaper inom fastighetsbranschen vilket har lett till en hel del omnämnanden, samt en topplacering i en lista över mäklare som sålt mest under 2014.


Utöver fastighetsaffärer har Pontus Warholm ett stort intresse för sport, finans, psykologi och coaching. Pontus är idag aktiv på sina sociala medier och blogga där han skriver om de projekt han håller på med. På hans blogg finns även en del tips när det gäller att köpa fastigheter. 

 

15 November 2018  | Länk | Mäklare

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karl Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida