Startsidan Blogg Meny Om mig Logga in
om mig
Johanna
Sandström

37 år och kvinna
Karlskrona,
Blekinge län
senaste blogginlägget
Jag ska testa Nootropics

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er!

Som ni alla vet är jag ganska intresserad av träning och att testa nya grejer. Nu under de senaste veckorna har jag haft väldigt mycket att göra på jobbet och känner att jag skulle behöva en extra kick med energi. Jag googlade omkring lite och hittade något intressant. Jag hittade något som kallas för Nootropics som är ett samlingsord för olika läkemedel gjorda på örter, aminosyror och andra substanster som är kända för att förbättra användarens kognitiva funktioner. Jag hittade en sida som heter reachgenius.se som har många olika typer av nootropics med olika egenskaper. De levererar nootropika i orörd form direkt från sin tillverkare så att man slipper betala för en massa onödiga tillsatser. 

Jag letade igenom deras butik och hittade 3 stycken produkter som jag ska pröva.

Bromantane

Den första heter Bromantane som ökar energin, minskar ångest och förbättrar inlärningsförmågan och rörelsekoordinationen.

Noopept

Den andra heter Noopept som ska höja fokusen, inlärningskapaciteten, höja motivationen, innovativt tänkande, minnet och motverka stress och rädsla. Den ska alltså vara mycket användbar vid kreativt arbete och nytänkande vilket är i princip det jag gör på jobbet.

Phenylpiracetam

Den sista jag ska prova heter Phenylpiracetam som ökar toleransen mot stress, förbättrar minnet och förbättrar fysisk prestanda.

 

Det här ska bli spännande och jag ska ge er lite uppdateringar här på bloggen framöver om hur det går. Det var allt för mig den här gången, hoppas vi hörs snart igen!

18 Oktober 2018  | Länk | Allmänt

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Sandström                                             Skaffa en gratis hemsida