Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Linus
Henriksson

29 år och man
Falun,
Dalarnas län
senaste blogginlägget
Exklusiva presenter som garanterat imponerar

Hej alla!

Då var det dags att skriva lite mer här på bloggen! Idag så tänkte jag ge lite tips på något som är väldigt svårt och som de flesta har problem med. Det jag pratar om är att välja ut en bra present till sina vänner eller familj. Du har säkert suttit länge och tänkt på vad du ska ge dem, men det slutar bara i någon halvtråkig gåva som de inte blir särskilt överraskade eller glada av. När du väljer en present så ska mottagaren bli glad, men även du själv kommer att bli glad när du får ge bort en bra present!

Om man inte vet vad personen vill ha i present så måste det vara något som överraskar personen, alltså något som han/hon absolut inte väntat sig eller har sett tidigare.

När jag letar presenter till min familj eller nära vänner så brukar jag oftast välja något lite exklusivare och då slutar det nästan alltid en present från selectedgifts.se som fokuserar på just detta. På selectedgifts hittar du många exklusiva presenter till de flesta typer av personligheter. Min pappa fick för ett par månader sedan en ölväska som jag fyllde med ett par finare ölsorter, han blev jätteglad och överraskad. Det finns även en vinväska som du kan ge bort till vinälskaren. Min bästa vän fick en likadan ölväska och en burk med pungvax i födelsedagspresent.

Jag hoppas att ni gillade tipsen jag gav er och att ni fortsätter följa mig här på bloggen där jag kommer att lägga upp fler tips och andra intressanta inlägg. 

Vi hörs!

 

30 Augusti 2018  | Länk | Allmänt

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linus Henriksson                                             Skaffa en gratis hemsida