Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
om mig
Hanna
Johansson
28 år och kvinna
Solna,
Stockholms län
Välkommen! Skriver här om systemet och staten och hur dem sköter sitt jobb, och framförallt om spirituellt uppvaknande och diverse filosofiska och själsliga tankar och funderingar
senaste blogginlägget
Säger hej!

Hej, jag orkar inte börja min blogg alltför intensivt eller med för ”tunga” ämnen såhär på kvällskvisten dessutom. Kan prata både om spirituella lärdomar och om vardagsämnen till hur systemet och staten brister i sitt ansvar och framförallt att systemet är skapat för att gynna vissa grupper av människor till bekostnad av andra. Mer om detta en annan gång.. Är bara ett helt vanligt indigobarn! ;)

Känner mig lite upprörd idag då vissa människor inte tar det jag berättat om en föredetta vän på allvar. Vad jag sagt och trott då man varit molnig i huvudet under påverkan av substanser är lite skillnad på en frisk hjärna som enbart levt på naturligt glukos i 2 års tid. Egentligen ska jag inte ta åt mig då jag faktiskt grävt gropen själv för länge sedan även om jag lastat en enorm massa jord där nu som borde ställa allt till rätta. Jag försöker göra en god gärning genom att varna människor för en potentiellt farlig person men vill dom inte lyssna så är det tyvärr dom eller deras anhöriga som kommer att drabbas. Hade dem sett vad jag har i min sms inkorg och inspelat så.. Nåväl! Är inte den jag varit vilket jag är fruktansvärt tacksam för. Ska inte känna vare sig skam eller skuld för utan att visa sina mörka sidor, uppmärksamma dem och korrigera dem så uppnår man aldrig sann visdom. Att gömma sig och förneka sina egna brister leder ingen vart. Läs lite citat från Carl Jung som förstått samma sak ^^ Lidande beror till stor del på att inte känna sig själv och vem du egentligen är. Leta där så förstår du att DU är större än vad du tror. Innan du vet det kan du lätt fastna i sådant som du undermedvetet vet hjälper dig närmare din själ genom smärta, dåligt beteende och lidande, såsom dåliga relationer, missbruk, geografisk flykt, girighet och materialism och våldsamt beteende och en sådan livsstil. Jag kom ur allt! Jag hittat inte gud dock även om jag sökte, jag hittade enbart mig själv. Men när jag sökte efter mig själv så hittade jag gud. Låter kanske skumt i religiös bemärkelse men i spirituell och filosofisk bemärkelse så lovar jag att om det inte redan gör det så kommer det att göra det.

Återkommer imorgon. Ska dricka en kopp buljong nu. Har haft obehag i halsen och öronen i veckor nu så ska se till att komma till VC imorgon för undersökning. Kan vara bra helst då kag lider av hälsoångest pga många nära döden upplevelser. (Ej i bemärkelsen att dö helt och återupplivas utan att vara en hårsmån ifrån döden snarare). Anyways.. Skriver denna blogg för att höja medvetandenivån hos dom som vill vakna mestadels. Peace!
20 Augusti 2018  | Länk | Allmänt tjafs | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hanna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida