Våga tala om allt annars blir ditt hjärta kallt
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Peri
Od

28 år och kvinna
Stockholm,
Stockholms län
översättning
dagens visdom
Morgnar kommer alltid för tidigt, och alldeles för ofta.
dagens onödiga vetande
Källvatten på burk eller flaska kostar ca 1000 gånger mer än vanligt dricksvatten ur kranen.
antal besökare

Hjärtligt välkomna till en blogg  som kommer ge Er som lever med en alkoholist periodare lite hopp om en gemensam lugnare ljusare framtid. Allt beror på hur mycket ni är villiga att offra av erat gemensamma liv för bådas bästa.

Jag har ett liv ihop med en periodare.En person som jobbar stenhårt i tre veckor varje månad men som dricker den fjärde veckan oavbrutet.

Jag visste inte om dessa perioder när vi blev tillsammans och förlovade oss några månader efter det men det jag visste var att han tyckte om att gå på krogen på helgerna och festa loss och att han sällan visade att han var bakis dagen efter . Tvärtom, han var piggare än de flesta som festade på den tiden.

Han var alltid glad och mycket populär som vän och flickornas ögongodis.

Vi var goda vänner långt innan vi blev ett par.

Här på bloggen kommer jag berätta om livet med en alkoholist periodare. Jag kommer berätta ärligt om alla detaljer och också försöka få er i samma situation att förstå: Hoppet är inte förlorat om en gemensam framtid men det kräver lite vilja av er båda.

Det handlar inte om att få alkoholisten till en nykterist. Absolut inte. Det handlar om att hitta lugnet och ge varandra möjlighet till lugn och ro när perioderna inträffar.

Det kommer inte krävas AA möten även om de funkar på vissa som väljer att gå på dem och det krävs inte att du måste tvinga din partner till total nykterhet, medicineringar, psykolog samtal, avgiftning etc

Allt handlar bara om en långsiktig väl fungerande lösning.

Ni kommer få veta hur man kan rädda ett missbrukar förhållande utan alltför stora krav,

Jag vet vad jag talar om. Mitt liv blev bra. Ingen oro för alkoholorsakade konflikter, slagsmål, verbala nedtryckningar,sjukskrivningar, inga försvarspositioner inför vänner och familj, ingen ångest osv


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Peri Od                                             Skaffa en gratis hemsida