Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Lisa
Granström

32 år och kvinna
Saxdalen,
Dalarnas län
senaste blogginlägget
Grillar, tillbehör och inspiration

Att grilla är något som många förknippar med sommaren, men så behöver det inte alls vara! Att grilla på vintern fungerar alldeles utmärkt och passar utmärkt för utflykter eller hemma i trädgården. Det finns däremot ett par saker man måste tänka på vid grillning i kallt väder som skiljer sig från sommaren. Här är några tips som hjälper dig att få en lyckad grillning under årets kalla månader.

Det första du får vara beredd på är att det kommer att gå åt mer grillkol/gasol då den kalla luften sänker temperaturen på grillen. Se även till att behålla locket på så mycket du kan, då värmen snabbt försvinner om det är av. Ett annat smidigt tips är att ställa grillen någonstans där det är vindskyddat, på så sätt undviker man blåsten, vilket kan sänka temperaturen på grillen.

Att grilla på vintern är väldigt mysigt tillsammans med vänner och familj. Alla samlas runt grillen då den avger värme och alla umgås med varandra till större utsträckning än på sommaren. 

Att grilla på vintern fungerar utmärkt oavsett om man har en kolgrill, gasolgrill eller elgrill. Det handlar bara om att man måste hålla värmen i grillen, vilket inte är så komplicerat.

 

29 Januari 2020  | Länk | Hem

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Granström                                             Skaffa en gratis hemsida