Startsidan Blogg Om mig Logga in
om mig
Lisa
Granström

29 år och kvinna
Saxdalen,
Dalarnas län
senaste blogginlägget
Varmt och skönt i huset på vintern

Har du det kallt och kyligt inomhus på vintern och varmt och svettigt under sommaren? Då kan det vara dags att skaffa en ny värmepump. Jag skaffade en ny värmepump nu i november och det är ett av de absolut bästa besluten jag gjort på väldigt länge. Jag anlitade Mälardalen VVS som hjälper till med tjänster som avlopp, badrum, golvvärme, brandskydd och värmepump i Örebro. Samtidigt som du känner värmen från värmepumpen kommer du se att du har en lägre energiförbrukning och mindre miljöpåverkan då elräkningen blir lägre. Du hittar alltid rätt värmepump till rätt pris hos Mälardalen VVS Örebro.

Det viktigaste som finns för dem är att kunden ska vara nöjd. Deras tjänster och produkter är från de bästa och mest välkända varumärkena i världen. Mälardalen VVS hjälper privatpersoner, husägare men även förvaltare, byggföretag och fastighetsägare. 

Mälardalen VVS erbjuder även dig som kund brandskydd i Örebro. Ett brandskydd är väldigt bra att ha och är ett krav för dig som fastighetsägare. Det finns 2 olika typer av brandskydd. Aktiva och passiva. Ett aktivt brandskydd kan exempelvis vara sprinklers som aktiveras vid brand, medans ett passivt skydd kan vara brandtätning. Brandtätning gör det svårare för elden att sprida sig mellan våningsplan, väggar och längs ventilationsstråk.

Vid installation av värmepump har du som kund rätt till ett rot-avdrag vilket gör att du som privatperson kan dra av upp till 30% på priset av arbetskostnaden. Ifall du skulle undra något angående rot-avdrag hjälper Mälardalen VVS dig med kalkylen så att du får en tydlig bild av vad projektet kommer att ligga på för pris.

22 Februari 2019  | Länk | Hem

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Granström                                             Skaffa en gratis hemsida