Startsidan Om mig Logga in
om mig
Maria
S.

33 år och kvinna
Kalix,
Norrbottens län
kalendern
Maj 2019


Hej!

När jag var yngre var det brevvännsannonser i Kamratposten som gällde, men sedan jag växte ifrån den (vilket var x antal år sedan :p) har jag - till och från - annonserat, men även svarat på andras brevvänsannonser, på en sida här på internet; sällan eller aldrig har det dock lett till någon långvarigare kontakt utan ofta har den tagit slut redan innan den ens har börjat, men... För flera år sedan startade jag dock min första hemsida här, och nu tänker jag att den här platsen kanske kan fungera som en alternativ "annons" för att komma i kontakt med nya människor.
* Dejtingsidor är INTE aktuellt eftersom jag INTE är ute efter att lära känna någon på det sättet (och, ärligt, jag känner inte något behov av den typen av relation eller! Precis som jag absolut inte har någon längtan efter barn!)
* Nu gör jag alltså ett försök här att lära känna nya människor
för, trots alla människor jag har runt omkring mig nästan varje dag, kände jag mig så ensam som jag har gjort senaste tiden. Naturligtvis via brev / mail (!), men även att kunna träffa någon att umgås med ”i verkliga livet” är något jag önskar.
Och då gärna någon (OM det nu finns någon? :p Ibland känns det inte så...) som lever ett liknande liv som mitt; utan vare sig längtan efter pojkvän / flickvän / sambo eller barn.
* Någon att ändå dela vardagen (eller det där lite "utöver vardagen" =resor, gå ut och fika, bowla...) med.
* Att gå ut och festa är INTE något jag är intresserad av (och träffar därför inte människor på det sättet eller).

Träning (gruppträningspass) är en stor del av mitt liv, så det vore roligt om vi kunde dela det intresset. Det är väl annars där jag ”träffar” (= ser!) mest människor, men, eftersom jag inte är sådan som pratar med allt och alla, har jag, trots alla år där, inte lärt känna någon att umgås med utanför träningen.


vanner_sokes@hotmail.com12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria S.                                             Skaffa en gratis hemsida