Msklanning Klänningar Sverige
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Emma
Slater

29 år och kvinna
Anderstorp,
Jönköpings län
senaste blogginlägget
Att välja klänningar för dina brudtärnor kan vara en av de svåraste delarna av att planera ett bröll

Att välja klänningar för dina brudtärnor kan vara en av de svåraste delarna av att planera ett bröllop. Det är osannolikt att dina närmaste och kära har samma stil som varandra och inte alla passar liknande former och färger. Du vill emellertid också att alla ska klä sig till temat för dina nyheter och se på delen.

Det kan låta som en omöjlig uppgift, men det finns många sätt att få det att fungera. Här visar vi dig sex olika trender att tänka på om du planerar ett bröllop i sommar. Från slinky till girly, utskrifter till vanlig, här är hur man har de bäst klädda brudtärna i stan.

Stora aftonkläder förbises så ofta när det gäller att hitta rynkor till dina brudtärnor, men en silkeslen, slinkig aftonklänning kan vara ett bra alternativ, särskilt om du sköter olika former och smaker. På detta sätt, så länge alla är klädda i siden, kommer det att finnas en vanlig tråd mellan utseendet även om de är mycket olika mönster från olika platser.

Brudtärneklänningar är ofta lågmässiga i ett försök att inte upstage bruden, men om du vill att ditt brudparti ska bli stort också kan du inte slå en bollklänning. Detta är ett särskilt bra alternativ om du bara har en brudtärna eller hembiträde.

Om du planerar att presentera dina favoritdamer i ett tryck på din stora dag, kan du inte gå fel med blommor. Punchy men ändå vackra, blommönster passar alla och de behöver inte direkt matcha varandra för att se bra ut.

Även om många brudar har vågat sig från sena matchy-matchy klädsel, alternativet för en klänning för alla kan fortfarande se elegant ut. Gå till brudkvinnspecifika platser som Ghost för klänningar som kommer i en enorm mängd färger och passar alla - eller välj samma klänning i olika toner från icke-brudmärken inklusive Galvan eller Zimmermann.

Blommiga pannband kan ha fallit i favör på festivalkretsen, men ett vackert handgjort erbjudande från en blomsterhandlare är ett utmärkt sätt att lägga till en karaktär till ditt brudpartyutseende. Dessa gröna Saloni-klänningar väcks till liv genom tillägg av riktiga blommodetaljer.

Ett bra sätt att tillgodose olika kroppsformer är att välja olika stilar av klänningar - från maxi till mini, med en axel till höghalsad - men behålla en vanlig tråd i trycket genom varje klänning.
16 Oktober 2019  | Länk | Brudtärneklänningar | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Slater                                             Skaffa en gratis hemsida