Clean your inbox of emails you dont need.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Scott
Roberts

39 år och man
Åsa,
Hallands län
senaste blogginlägget
Bästa produktivitetstips på jobbet

Du är definitivt nu den som känner bristen på timmarna under dagen. Men om du lär dig några produktivitetstips kan du spara många timmar och uppnå den perfekta balansen mellan arbetsliv och liv.

1. Håll din inkorg ren. Om du har hundratals oöppnade e-postmeddelanden i din inkorg är det svårt att vara produktiv. Det är bara en tidsfråga när du kommer att missa ett viktigt e-postmeddelande och börja känna dig överväldigad över din röriga inkorg. För att förhindra att detta händer och organisera dina inkorgs e-postmeddelanden måste du förbättra din e-postproduktivitet, och det är därför du behöver en e-postorganisator som Clean Email. Den här e-postappen är fullspäckad med e-produktivitetsförbättrande funktioner, till exempel Quick Clean, Unsubscribber och Auto Clean.

2. Få en god natts sömn. För att vara produktiv under dagen måste du ha en ordentlig sömn på natten. Sömn hjälper till att bilda minnen, stärka lärande, städa upp hjärnan, minska risken för depression och många andra saker. Även om du anser dig själv som en nattugla, motstå frestelsen att offra några timmars sömn varje dag för att få mer arbete. Det är alltid en fråga om tid innan bristen på sömn kommer till dig och tar din produktivitet stopp. Glöm inte att begränsa din koffein innan du lägger dig.

3. Automatisera allt du kan. Det finns många företag som betjänar miljoner kunder varje år trots att de bara har några dussin anställda. Deras hemlighet? Automatisering. Sådana företag automatiserar proaktivt så många processer som de kan för att spara tid och få så mycket arbete som görs med så lite personal som möjligt. Med tjänster som IFTTT kan du enkelt skapa enkla villkorade uttalanden för att göra mer med de appar och enheter du redan använder. Du kan till exempel tystna telefonen under möten, stänga av push-aviseringar när du är hemma, automatiskt synkronisera din Amazon Alexa-to-do-lista med din Google Kalender eller spåra dina arbetstimmar i Google Kalender. Förutom IFTTT finns det många andra sätt hur du kan föra automatisering i ditt liv. Du kan använda Clean Email för att skapa automatiseringsregler för e-post och befria dig från bördan av manuell e-posthantering och kontrollera din e-postlåda hela tiden. Istället för att manuellt markera e-postmeddelanden som skräppost och sortera dem till motsvarande mappar, kan du fokusera på att få saker gjorda och vara produktiva.

Läs hela artikeln - https://clean.email/best-productivity-tips

3 April 2020  | Länk | e-posthantering | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Scott Roberts                                             Skaffa en gratis hemsida