Gör inte det du kan göra imorgon idag!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Beckis
Gollman

38 år och kvinna
Bromma,
Stockholms län
senaste blogginlägget
Bada utomhus känns helt rätt

Att bada utomhus är roligt och härligt. Just nu är det möjligt. Jag bor ganska nära en badplats och det blir bad både på morgonen och på kvällen. Det är något som gör att man känner mer energi tycker jag.

Men hur kommer det att bli nu när hösten kommer? Funderar lite på det där med vinterbad. Det verkar ju häfigt att kasta sig ner i ett hål i isen och sedan direkt till bastun. Samtidigt kan jag inte säga att jag verkligen tycker att det lockar att bada iskallt när det är snö på marken.

Nej en badtunna känns attraktivare men var i helskotta ska en sådan stå. Vernandan kommer inte att hålla under så mycket vatten. Och inte katten vill jag bada i en tunna ute på tomten där grannarna kan se in från sin övervåning.

Då återstår det alltså att bygga något för att få insiktsskydd men det förstör ju hela tomten. Kanske måste vi få lite tips här av någon som vet hur man löser den här typen av problem.

Och sedan kommer frågan om det ska vara en sådan där badtunna som man värmer med eld eller med ström. Vedeldat verkar ju coolt men är det inte en massa arbete med det...

Drömma kan man göra och drömmer gör jag. Jag drömmer om bad på vintern mitt på sommaren!

3 Augusti 2020  | Länk | Livsstil | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Beckis Gollman                                             Skaffa en gratis hemsida