Gör inte det du kan göra imorgon idag!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Beckis
Gollman

40 år och kvinna
Bromma,
Stockholms län
senaste blogginlägget
Jag har köpt sprit på internet

Trodde aldrig den dagen skulle komma men nu har den gjort det. Man kan faktiskt köpa sprit online och fy vad bra det är. Missförstå mig helt rätt nu. Jag är ingen stordrickare men visst vill man ha lite rödtjut till helgen då och då.

Man ska inte leka med alkohol. Det är trots allt så att många svenskar dör varje år av alkoholrelaterade skador. Fast jag ser inte alkoholhandel online som ett problem. Tvärtom tänker jag att det här gör att man planerar sin konsumtion på ett mycket bättre sätt.

För mig var det på följande vis. Helgerna närmade sig och vi hade stressigt på jobbet. Alla kunder ville bli klara runt mitten på december för att de ville ha det lugnt till helgerna.

Det kan man ju fatta men för mig blev det en massa övertid. Jag insåg att det där med att köa på bolaget inte skulle hända. Inte om jag dessutom skulle hjälpa mamma.

Till sist kom jag på att man ju kan beställa sprit online och det gjorde jag. Det hela gick fort och var lagligt. Jag köpte inom EU och fick snabb leverans från Tyskland. Flaskorna kom hela hem och sedan hade vi så att det räckte för helgerna.

När jag berättade att jag köpt vin online så tyckte våra gäster bara att det var positivt. Särskilt då jag köpt unika sorter som de inte sett på bolaget. Det blev bra i varje fall...

29 December 2021  | Länk | Livsstil | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Beckis Gollman                                             Skaffa en gratis hemsida