SmartBuyGlasses
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Mehedi
Hasan

35 år och man
Almunge,
Uppsala län
senaste blogginlägget
mode

Uppgradera din jullook med nya snygga glasögon

 

Ny säsong betyder ett nytt jag, eller hur? Vi kan behöva något extra i våra liv efter hur 2020 har utspelat sig. Att byta ut något så grundläggande som dina glasögon kan verkligen ge gnistan, glädjen och spänningen i din vardag, vilket är anledningen till varför det är en fantastisk present denna julsäsong! Följ den här presentguiden för att förbereda dig för julen.

 

SmartBuyGlasses hittar du de bästa erbjudandena på designerglasögon, solglasögon och kontaktlinser online. Få ut det mesta av deras exklusiva Black Friday-erbjudanden, med 12% RABATT på hela sidan, 15% RABATT på glas ytbehandlingar (blåljus blockering är ett måste!), 30% RABATT på progressiva glas, och till och med ett köp 1, få 1 erbjudande från Arise Collective glasögon. Andra fantastiska Cyber Monday-erbjudanden inkluderar upp till 70% rabatt på glasögon- och solglasögon och 40% rabatt på slipade glas från SmartBuy Collection under en begränsad tid från och med den 27 november.

 

Så här testar du glasögon hemma med SmartBuyGlasses

Visste du att du också kan få dina receptglasögon online? Med SmartBuyGlasses virtuella prova på verktyg kan du använda din webbkamera för att se hur glasögonen kommer att se ut på ditt eget ansikte, vilket eliminerar risken du annars behöver ta när du köper glasögon online. Det är endast två snabba steg du behöver ta för att prova dina glasögon och solglasögon online:

  1. Gör en snabb selfie-video
    SmartBuyGlasses har instruktioner om hur du tar en selfie-video på fem sekunder från din dator eller telefon. Allt du behöver göra är att vrida huvudet åt vänster och höger för att ge en korrekt avläsning av din ansiktsform, sen är du klar!

 

  1. Börja prova glasögonen
    Välj först det märke som du är intresserad av. Filtrera sedan efter "Prova på virtuellt". Alla listade alternativ finns tillgängliga med verktyget. Navigera till en produktsida, klicka på ”selfieläge” och fortsätt med att prova dina glasögon.

 

Du är nu redo att prova glasögonen online! Shoppa nya glasögon eller solglasögon till dig själv denna Black Friday hos SmartBuyGlasses eller påbörja julklapparna till dina nära och kära. Här är några tips från oss:

 

  1. Vita Ramar

Rena och neutrala, vita glasögon uppmärksammar ditt ansikte på rätt sätt. Ett par vita glasögon går med allt. Det kan förstärka ditt utseende, lysa upp ditt ansikte och är det perfekta paret om du vill göra ett statement. Vi älskar dessa Tom Ford-glasögon för sin enkla vita acetat ram i rektangulär form, vilket är perfekt för dig med ett oval eller runt ansikte. Du känner igen dessa Tom Ford ramar med deras välkända T i hörnen. 

 

 

2. Höstiga Nyanser

Det kallare vädret är när vi vanligtvis byter våra ljusa kläder för mörkare och djupare kläder. På samma sätt tenderar vi ofta att ta samma riktning med våra glasögon och välja höstfärger som svart, brun, röd eller bränd orange. Dessa färger kan faktiskt hjälpa oss att känna oss varma, lugna och på estetisk nivå, så ökar de vår stil. Dessa överdimensionerade tortoiseglasögon av acetat är ett utmärkt val för dem med en framträdande panna som vill flytta bort uppmärksamheten på glasögonen.

 

3. Cat-Eye Glasögon

Inget riktigt skriker högsäsong som färgen röd. Dessa Versace får dig att hoppa rakt in i semestern på ett sätt, lika trendigt som varumärket i sig. Även efter den här säsongen är slut kommer den här cat-eye formen få huvuden att vända och göra ett starkt modeuttalande.

11 November 2020  | Länk | Uppgradera din jullook med nya snygga glasögon Ny | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mehedi Hasan                                             Skaffa en gratis hemsida