Artiklar
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Amile
Bills

22 år och kvinna
Österbybruk,
Uppsala län
senaste blogginlägget
Enkel och mycket justerbar Aeron-stol

Den berömda Aeron-stolen från Herman Miller är en av de mest sålda kontorsstolarna i branschen nuförtiden, tack vare sin underbara och mycket fördelaktiga ergonomiska design. Men bortsett från det faktum att dess design definitivt är en stor motivator för sina köpare, blir stolen ännu mer att föredra för fler eftersom den kommer i två paket som kan passa fler människors olika behov utestol. Dessa två typer av paket är de grundläggande och de mycket justerbara.

Basic Aeron Chair är väl grundpaketet, till skillnad från Highly Adjustable som har många andra extra funktioner. Men även som ett grundpaket är Basic-paketet fortfarande definitivt en bra affär och är faktiskt ännu bättre än de flesta andra förment fullpackade paket från andra företag. Faktum är att en ergonomisk stol inte kan ge bättre stöd än Basic Aeron, förutom den mycket justerbara. Basic Aeron Chair är dock ett bra alternativ för människor som försöker spara på priset men inte på kvaliteten. Med ett rekommenderat pris på bara 749 USD, har Basic Aeron ett pneumatiskt justerbart system för enkel höjdjustering och den speciella Kinemat knä-tilt-mekanismen. Kinemat Tilt Mechanism är en patenterad teknologi från Herman Miller som tillåter användare att svänga med lätthet och med knäna, vrister och höfter perfekt bekväma. Den har också en tilt-spänningsjustering, som användare kan använda för att justera lutningens motståndskraft när de lutar sig framåt eller bakåt. Basic Chairs armstöd är dock fasta. Du har också möjlighet att använda den vertikalt justerbara ländkudden som ger stöd åt nedre delen av ryggen. Denna mycket ergonomiska stol är både prisvärd och till stor del fördelaktig.

Men om du vill ha en bättre kontorsstol som ger mer komfort och stöd kan du satsa på Highly Adjustable. Detta är lite dyrare än Basic-paketet, men för den lilla prishöjningen får du många olika funktioner i utbyte. För $949 kommer Highly Adjustable med alla funktioner som kan hittas i grundpaketet som den pneumatiska lyftmekanismen, Kinemat Tilt och Tilt-Tension Adjustment. Det kommer dock med fler alternativ. Highly Adjustable förblir trogen sitt namn på grund av dess justerbara armstöd. Armstöden kan svängas inåt och utåt och kan även justeras vertikalt. Stolen levereras även med Tilt Limiter, som kontrollerar räckvidden för stolens lutning framåt och bakåt. Den kan även lutas framåt, vilket är ett utmärkt alternativ för användare som använder stolen för datorarbete. Framåtlutningsrörelsen kan luta stolen 5 grader framåt. Men den bästa egenskapen hos den mycket justerbara stolen är PostureFit Lumbar Support, ett speciellt och välkänt stödsystem som nästan är synonymt med namnet Aeron Chair. PostureFit-systemet är en mekanism formad som en armstol som följer den naturliga kurvan av den nedre ryggraden för att ge stöd för det tomma utrymmet mellan stolen och användarens rygg.

Sammantaget är både de grundläggande och mycket justerbara Aeron-stolarna extremt bra kontorsstolar som kan ge optimalt ergonomiskt stöd för kontorsarbetare.

11 December 2021  | Länk | möbel | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Amile Bills                                             Skaffa en gratis hemsida