See the world thru my eyes!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Jimmy
Högberg

38 år och man
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Man ångrar sällan det man inte minns.
nya foton

Mari(s)ka ünd Ich!
.. Och när du nådde toppen var detta allt du fick !
senaste blogginlägget
Den 10:e maj

Igår var det EU-det skulle firas tyckte våra chefer..  Vet inte om det bara egentligen är mega-ass-kissing men vi har iallafall haft tävlingar och sånt hela veckan. Den totala avslutningen var nu igår då. Var visst 51 år sedan alltihopa börja. Jag är inte mycket för det egentligen. Eu alltså. Men nu när man ändå är med kan man ju göra det bästa utav det... Han är rätt bra talare å så Peter. Var visst vice BigBoss för EU.. Eu-fanatikerna..? Fundamentalisterna?.. uhm.. Nått såntdära ord på F iaf. Rätt "HardCore-EU" hahaha. Vi åt och drack gott igår iaf, sen vidare ut till Copenhagen med EU flaggor i högsta hugg. Danskarna undra la va vi var för idioter. Rätt kul iaf. Vet dock inte riktigt om jag är på samma nivå som de andra på jobbet.. hahah..

Läste en artikel i SydSvenskan... En man som blivit rånad och misshandlad i Rörsjöparken. Riktigt trist. Det underliga var bara att han var tvungen att berätta för polisen att han blivit misshandlad... Syns inte det? .. spännande...

Match idag iaf... Bara att köra på. Lite Aussie i solskenet! Kommer inte ha någon hud kvar, allt komemr stekas bort.. Suck..

10 Maj 2008  | Länk | the bloch! | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jimmy Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida