Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
H
Henecke

73 år och man
Skillinge,
Skåne län
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Mot ljusare tider!
Över en middagsittning med familjen Henecke infaller sig aldrig "pinsam tystnad" eller "en ängel flög genom rummet". inte heller små fjamsiga idéer om att det är tyst kvart i och kvart över existerar i Heneckska klanen.
Tystnad kring ett middagsbordet är inte en tid för andakt eller något annat naturligt. Tystnad kring middagsbordet tyder på absolut utmattning efter en hård dag - eller på att någon gjort något mycket dumt.
senaste blogginlägget
Love Stockholm 2010

Det är min plikt som optimist och ja-sägare att bejaka detta spektakel som sker i vår huvudstad.
Jag gillar sånt här. Jag älskade idén om OS i Stockholm 2004, jag var för Öresundsbron, Jag gillade vattenfestivalen (även om jag ofta åkte bort då), jag gillar VM-yra, jag älskar nyårsafton och julhype. Jag gillar festivaler, marathon, midnattslopp, minvasa, EU toppmöten, klimatmöten, slussenombyggnader, irakdemostrationer, fredsmarcher, strejker och allt annat som kräver arrangemang, helikoptrar och extra poliser. Jag gillar helt enkelt hype.

Dessutom gillar jag flärd. Jag älskar guld, troner, sammet, äpplen och spiror. Jag älskar lyx och det ouppnåerliga. Jag älskar att hur mycket jag än jobbar eller pluggar så blir jag inte drottning. Det är skönt med saker som bara är. Orättvisa härligheter som inte har något med logik eller trista formuleringar att göra. Sagor och overklighet.

Det är en befriande stund när man skiter i demokratisnacket och erkänner monarkin. För vafan tror folk? Att det är bara dom som har "appanage" från knagarnas skattepengar? Världen är orättvis och vi är minst drabbade av denna orättvisa men verkar gnälla mest.

Så ni får bli hur uppretade som helst. Men i en fri värld kan man ha en snäll drottning på tronen som knappt bestämmer någonting. Som hjälper utsatta barn och sprider lite gulligull i våra frusna jantesjälar.
16 Juni 2010  | Länk | Rapport från MUMMA RENSTIERNAS | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & H Henecke                                             Skaffa en gratis hemsida