Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elina
Ekholm

26 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Att vara älskad är att leva i bojor.
klockan
dagens roliga historia
På zoo: - Titta mamma, den där apan ser ut som faster rut. - Fy, så säger man inte. - Men apan förstår väl inte vad jag säger?
nya foton


dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Hej Hej och välkomna till min hemsida här kommer du finna vackra bilder på djur och natur men även andra roliga saker :)
Kommentera bilderna och skriv i min gästbok också:)
Bilderna på Ture och Mon Ami i den mappen är fotade av Evelina Berntsson!!


VÄLKOMMEN ÅTER !!
senaste blogginlägget
Heeej

Jag ska berätta om hela helgen för jag har inte skrivit ngt . :D :P Ja i fredes red jag Iris för hon behövde gå samt att jag hade kvällen i stallet så det blev liiitttaaa *hahha* (mitt och julias ord) stresssigt . Men sen lördag och söndag var vi inne på jägers för dem firade 100 år julia linda.n vv emma.b och emma.n åkte karuseller och sånt men jag tkr inte om det så jag åkte inte :/ . Linda ville se shirley clamp men hon hann inte så blev hon sur men fattar ej vf :S :P På söndagen kl. 17,00 red jag furato för emelie och det var jätte kul för det var första gången jag red honom . Det var nog hela helgen . Jag vill bara säga en sak till .

JULIA DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA VÄN <3<3 FÖRSVINN ALDRIG UR MITT LIV <3<3 TUR ATT VI LÄRDE KÄNNA VARANDRA <3 ANNARS HADE JAG ALDRIG KUNNAT LEVA VIDARE <3<3<3<3<3<3 ÄLSKAR DEJ ÖVER HELA MITT HJÄRTA (L)(L)
22 Maj 2007  | Länk | Hästar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elina Ekholm                                             Skaffa en gratis hemsida