johahanna <:
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Johanna
Hansson

28 år och kvinna
Luleå,
Norrbottens län
dagens visdom
Säkraste sättet att dölja sin begränsning är att inte överskrida den.
klockan
dagens roliga historia
- Men, Kalle då, äter du soppa med kniv? - Ja mamma, jag kunde inte hitta någon gaffel.
dagens onödiga vetande
grisen är det enda djur som liksom människan kan bli solbränd.
nya foton


antal besökare

Klicka på Blogg så kommer alla inlägg fram, blir snyggare så ;)

http://www.johahannahansson.blogg.se :)
senaste blogginlägget
Kirunafestivalen 2007

 

I will remember!:)

 

ja, vars ska jag börja? Jag börjar med o säga att det var en så sjukt bra helg! ifall nu ni inte skulle förstå av det jag kommer skriva.. haha

Fredag: Upp klockan 5 o hoppade i kläderna, tåget till kiruna gick redan 06.15 så det gällde o va uppe med tuppen :) Borta på tågstationen mötte jag vanessa, min festivalkompis liksom =) haha. iallafall, 4 timmar på tåg.. inte alls så farligt. Var framme vid 11 tiden o trodde att vi skulle få stugan vi bokat direkt, men njaa inte riktigt så blev det.. -"senast klockan 4 är den klar" man ba, jaha okej.. vad gör vi nu? Så vi gick på lite upptäcksfärd på stan o lite sånt. Började väl sen o göra oss klara, drog ner på området en sväng.. kollade på the ark o nå fler, drag det var!:D ooja. sen minns jag inte, men det var en helt okej kväll.. men vi skulle kanske ha umgåtts med nå andra människor, eller vad tror du vanessa? eller äh, det var kul då iallafall!=)

Lördag: Rusar upp klockan 9 för att hinna käka frukost, orka att bara ha den framme till kl10 under en festivalhelg.. gah!:O Sen for vi ner på stan, eftersom jag hade på fredagkväll tappat ett örhänge, haha.. ja, det var tvunget att fixas ett nytt! så vi fixade det. hmm.. vad gjorde vi sen? :O ah juste, vi drog o handlade eftersom vi hade tänkt va duktiga o fixa egen middag :) typ köttfärssås o spagetti :D haha. kollade sen lite på Streetbasket nere på området också, det typ röck i bena.. blev lite sugen på o spela, ja:) Drog sen tillbaks mot stugan, duschade o allt sånt =) och sen började det fan o likna något, norrmännen kom o knackade på ;) eller det var väl inte utan helt anledning, dom hörde väl mitt o vanessas "ooooh shit, kolla där!" när dom gick förbi vår stuga ^^ smidiga tjejer. Men det var ju början till något jävligt bra iallafall ;) men det återkommer vi till senare.

När vi var på G mot området stoppades vi av våra grannar, auuu.. förfest där en stund men sen började det spåra ur så vi drog därifrån :D Så när vi kom till området kutade vi ner till christer sjögren.. hahaha vi hörde ljudet av "leeende guldbruna ööögon" så vafan, spring dit! vilka var det sen? juste! Maaaarkus fagervall! började väl med att vi tänkte nöja oss med att stå längst bak typ, men då mötte vi mentor-alex och his friend, så vi hakade på dom och hamnade typ längst fram! OHYEAH :) drag drag drag drag, kan jag lova att det var! Sen var det sunkiga lisa miskovsky, vet inte ens hur namnet stavas.. men ja, vi lossades att vi gillade henne iallafall!:) Sen minns jag inte vad vi gjorde inne på området nå mer, träffade erica o amanda lite o var med dom :)

Sen letade vi sånadär "vandrande läkare" till mig, mina hälar var totalt paj! men ja, vissa säger att det hör till festivaler.. kanske det gör också, men jag orkade inte tänka på det då :) kvällen gick o gick o gick.. och runt 2-3 tiden var vi tillbaks i stugan, sen runt 4 tiden hörde norrmannen av sig, Chrisitan :) så kom han över till oss och så gick vi sedan till dom o hade det GÖTT ;) oooja. Sen tror jag vi slockande där ett tag, eller iaf jag o han.. sen mitt i allt så var vi påväg tillbaks vid vår stuga?! yäyä. Sov i 45 minuter och sen var det upp o hoppa, frukost o börja packa.. och de gick inte heller så bra, blev lite avbrott liksom :D hahahahaha.. vanessa vet vad jag menar!

Söndag: packade som sagt ihop och sen checkade vi ut, men var liksom 7 timmar tills vår tåg hem skulle gå.. så vi gick o badade med chrisitan tor och den andra killen, I cant remember his name! Vi låg o degade i barnpoolen och sen blev det bastu. Trevligt :)

Sen hände det inte så mkt mer, vi drog o käkade och sen sprang tiden iväg.. ja, så mycke att vi höll på att missa tåget, fyfan va smarta tjejer! 2 minuter innan det skulle fara så hittade vi rätt! bra vi är! hahahaha :D tågresan, ah.. vi sov hela vägen.

 

Det var väl lite kortfattat allt vi gjorde haha :)
ååååh, jag vill tillbaks! men som sagt.. 
PDOL coming up next?;)

 

 

 

 

 

 

 

 

vanessa och jag :) tack för en kanon helg! ^,

5 Juli 2007  | Länk | --, | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Hansson                                             Skaffa en gratis hemsida