Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Kevin
Bergfors

12 år och man
Helsingborg,
Skåne län
dagens visdom
Den som handlar av kärlek har rätt, även om han inte får rätt.
klockan
antal besökare

Välkommen till KEVIN`s homepage!
senaste blogginlägget
vår 2008 080422

Hej igen!!

.... om där nu fortfarande finns någon som kollar på min stackars o-uppdaterad hemsida! Mamma o pappa....SKÄRPNING!! Ni får ju faktiskt hålla i trådarna tills jag kan skriva själv....;)

Nu tycker jag att jag blivit en stor pojke! Mamma sa för någon vecka sedan att jag ska börja på dagis till hösten! Förstod först inte vad det betydde, men sen berättade hon och pappa att jag ska få leka med andra barn hela dagen (nästan iaf) o det verkar ju j-kul! Vi var och tittade på några dagis, och ett verkade jätte-bra och låg nära hemma och allt. Och tro det eller ej, men vi fick en plats där!! Jag är jätteglad, och det är mamma och pappa också! Innerst inne börjar jag bli lite trött på att gå hemma o slagga hela dagarna. Framförallt efter en sådan vår som vår lilla familj haft.....

Gissa om jag tycker mars månad är jobbig! Ifjol var jag sjuk hela månaden! Iår började det bra med pappas födelsedag; han hade stort kalas för han fyllde 30 år. Jag hade fluga på mej och allt (fast det liknade ingen fluga....mer som en rosett runt halsen, förstår inte varför den är uppkallad efter en insekt...?) och det var jätteroligt!
Men sen kom påsken, och sedan dess har det mest varit botten-napp. Jag har varit sjuk till och från med feber, ont i halsen, hosta, magsjuka, halsfluss osv osv. febern har vägrat släppa mej helt, ett par dagar utan feber i rad är allt jag fått sedan har den kommit tillbaka som en tjuv i natten! Och mamma o pappa har också varit sjuka till och från. Mamma lyckades dra på sig körtelfeber, som jag trots allt verkar ha sluppit....än iaf. Så det har varit upp och ner! Vi har varit hos läkaren och barnakuten och jour-läkare hur många gånger som helst, men de hittar inget fel på mej... Tog några porver till igår o väntar nu på svar. har iaf varit feberfri nu i 4 dagar så hoppas ni alla håller tummarna för mej!

Jag och mamma skulle ju åkt till italien och hälsat på moster i mitten av april, men det fick vi ställa in! Först pga att det fanns en liten risk att jag kunde smittas av mässlingen utomlands och behövde vaccineras, och det gick inte att få ihop mellan all feber och helgdagar så därför blev min resa inställd. Och sen blev ju mamma sjuk... (ja, sjukaRE...hehe) så då fick vi bli hemma båda. Tråkigt.

Nu längtar jag bara efter att det ska kunna bli lite varmt så man kan gå ut lite mer. Älskar att vara ute, framförallt hemma hos farmor o stålis eller mormor o morfar. De bor ju båda i hus i skogen, och där är så mkt o göra. Kolla på hönsen, äta fika i skogen o samla kottar och bäst av allt: leka med hundarna!! Längtar också tills farfar o plast-farmor ska ta mej med till zoo i sommar som de lovat ! verkar j-kul!

Det får vara allt för denna gång!! Hoppas ni tittar in lite oftare, jag lovar att det ska jag göra (med skrivhjälp!)

Kram till er alla!

Kevin
22 April 2008  | Länk | Händelser | 3 kommentarer
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kevin Bergfors                                             Skaffa en gratis hemsida