Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
louise
karlsoon

28 år och kvinna
Jönköping,
Jönköpings län
dagens visdom
Männen lever på att glömma - kvinnorna lever på minnen.
klockan
dagens roliga historia
- Varför köpte du ingen brandsläckare? - Den såg lite skum ut!
nya foton

en vän är den finaste gåvan du kan få, tack
antal besökare

Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd för att du inte kan välja vilken av dina tröjor du ska ha på dej, på en gata i Moskva fryser en 14-årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja.

Du går till skolan och klagar och tycker synd om dej själv för alla läxor du fått, i Indien sitter en 10-årig pojke och gråter för att han aldrig kommer att få börja skolan.

Du går till matsalen och klagar över den äckliga maten, sedan slänger du nästan allt du har på tallriken, i Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.

Du kommer hem och blir arg på din mamma för att du måste hjälpa till att plocka ur diskmaskinen, i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för att han sommnat efter 10 timmars arbete i hemmet.

Din kväll blir förstörd för att du upptäcker en finne på hakan, i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillsyster i aids.

kanske vi borde tänka lite mer på hur bra vi har det, inte bara se felen i allt. jag hoppas och ber dagligen om att var mer tacksam, läser detta ofta för att påminna mig själv och komma ihåg att inte klaga på omständeigheterna. jag har det i allafall inte värst!
GOD BLESS YOU ALL.

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & louise karlsoon                                             Skaffa en gratis hemsida