Startsidan Blogg Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Sara
Henriksson

28 år och kvinna
Falköping,
Västra Götalands län
dagens visdom
Vi kommer genast att göra allt som är möjligt. Det som är omöjligt kommer att ta lite längre tid.
klockan
dagens roliga historia
- Varför är alltid Fröken Ur en fröken? - Vad tror du man hinner med på tio sekunder.
antal besökare

senaste blogginlägget
6 december.

Snart är det jul! :)


Den enda gången jag hinner/orkar skriva här är på datalektionerna. undra varför, jo för dom suger verklige! Så jälva tråkiga, och nästa vecka har vi prov i excel. och det suger ju inte lite hårt heller.
Imorgon ska vi skriva uppsats i svenskan också. Hade tänkt skriva om "Fotoalbumet" först, men sen när han sa att man skulle skriva novell så ändrade jag mig. det är verkligen det värsta som finns, plus att jag suger på det. Så jag får väl komma på något annat att skriva om. Vi har 3 timmar på oss, och jag som alltid brukar bli klar först kommer väl säkert vara klar efter en timme! Usch nu känns det bara som jag sitter här och klagar. Det gör jag med. Jag orkar inte med allt nu, Jag vill bara ha lov nu!

För övrig så mår jag väl ganska okej. många tankar och funderingar. Vart sjuk hela vecka, det suger fett. man går bara hemma och gör inget. visst är det skönt att vara hemma ibland och så, men inte när man är sjuk och mår illa så man nästan spyr.
Skulle nog kanske vart hemma idag också. Dålig sömn inatt. Låg från tio till tolv och försökte sova men det gick verkligen inte, så då sa mamma att jag kunde ju kolla på en film, så satt och kolla på one tree hill från tolv till tre, somna slutligen vid halv fyra. tack för denna underbara sömn jag fick inatt, den behövde jag verkligen. TVÅ OCH EN HALV TIMME! :O     det suger piss. jag är skit trött och vill hem och sova. det är inte bara därför jag vill sova. jag mår illa också, så fort jag äter något får jag as ont i magen och vill spy. Ne, nog om detta. Kanske inte så intressant inlägg, men nu har jag iaf varit duktig och uppdaterat, plus att jag har fått yttrat mig om mina tankar.

6 December 2007  | Länk | allt (: | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sara Henriksson                                             Skaffa en gratis hemsida