Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Louise
Pettersson

28 år och kvinna
Västerås,
Västmanlands län
dagens visdom
Rocken är som ny, det är bara hålen som är gamla.
klockan
dagens roliga historia
Hustrun: "Är verkligen allt som du har bättre än vad jag har?" Mannen: "Hmmm... Nej, det skulle nog bara vara det att din svärmor är mycket bättre än min..."
nya foton

Jag, kom 34 av 91, ganska okej för att vara andra tävlingen tycker ja :)
antal besökare

Louise Louise Louise Louise Louise Louise Louise

Jag är som jag är och inte som jag borde vara
har du inte tid att lära känna mig har du heller inte rätt att döma mig!
senaste blogginlägget
tjo hej!

nu var det riktigt länge sen jag var inne och bloggade. nu måste de bli lite skärpning tror jag bestämt.

just nu sitter jag i skolan och väntar på min handledare, jag ska ha PH innan jag åker hem. det är sista dagen för mig för jag ska ju åka till Tyskland på onsdag, är riktigt nervös. jag har precis redovisat min retorik, hade ett tal om barn i skolan som behöver speciell hjälp. det kändes riktigt bra faktiskt, känner mig asduktig för jag tycker verkligen att det är asjobbigt att prata inför folk. idag hade jag inte ens förberett mig, jag skrev mitt tal 2 timmar innan jag skulle hålla det. jag, rita och emmelie ville ha imorgon men nej då var inte Linda här så det var bara att börja skriva.

jag lämnade in uppdraget idag också, har fått lite nya kompisar i och med det, rita, emmelie, malin och helena, supersnälla tjejer. funderar verkligen på om jag ska börja på carlforska nu, det har varit så kul i skolan nu sista tiden att jag nästan vill vara kvar ändå, men vi får se, carlforska verka bra den med.

idag har jag i alla fall hittat mina nyklar, jag hade tappat dem i skolan och någon hygglig person hade lämnat in dom, så nu ska jag väll komma in när jag kommer hem.

igår va jag och såg pirates of carrabien med jennifer och Linnea, den va bra tycker jag, men den borde fortsatt lite till jag tycket att dom slutade mitt i filmen igen. men men de va trevlig.

idag har jag tänkt packa allt jag kan så jag är redo när det är dags att åka, känns lite jobbigt att vara borta 3 månader men jag hoppas verkligen att det går bra. har tänkt skriva ut lite tyska fraser så jag ska vara lite förberedd med tanke på att jag aldrig läst tyska innan.
4 Juni 2007  | Länk | Juni 2007 | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Louise Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida