Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
fia
yordnual

43 år och kvinna
Överhörnäs,
Västernorrlands län
dagens visdom
Att verkligen älska innebär alltid att sätta sig själv på spel.
klockan
antal besökare

Hjärtligt välkommna ska ni vara till min lilla sida, här kommer jag att blogga och visa bilder på allt möjligt fast mest blir det nog om mina favvo saker, Hoya och katterna och huset..Vi köpte ett stort hus i augusti 2005 och renoveringsbehovet är enormt stort.
Hoya är en blomma som jag bara älskar jag har nu ett antal (har inte räknat) olika varianter av Hoya, jag kommer att lägga in bilder så fort jag kan..om ni vill komma i kontakt med mig så skicka gärna ett mail på:
mammafia@hotmail.com
senaste blogginlägget
oj vad det

huvva vad det var länge sedan jag var in här och uppdaterade allt, men orken och lusten har inte funnits till. ok vad har hänt här sen sist??? joo det har ju vait jul och den firade vi hos min bror och hans familj nere i Länghem det är ett litet samhälle utanför Borås det var jätte kul att vara där men resan dit och hem är ju mindre kul, denna gång åkte vi tåg och det var jobbigt men barnen uppförde sig exemplariskt fast det var jobbigt och tog lång tid. Nästa gång blir det inte tåg när vi ska ner utan då blir det flyg, det går mycket fortare.
7 Januari 2007  | Länk | jag | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & fia yordnual                                             Skaffa en gratis hemsida