Life in Kiwiland
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lina
Isaksson

35 år och kvinna
Älvsjö,
Stockholms län
dagens visdom
"Det är inget farligt med fallskärmshopp -- bara med landningen."
klockan
antal besökare

Welcome to my blogg from New Zealand
senaste blogginlägget
Uni närmar sig

Idag var jag på universitetet igen. Det är jättevackert med gamla byggnader och parker och en flod slingrar sig rakt igenom universitetsområdet. På fredag börjar allvaret. Då ska jag träffa en syo och bestämma vilka kurser jag ska läsa utöver juridiken.

Darren har jobbat lite mer än en vecka och fick sin första lön idag. Här får man lön varje fredag. Mycket lättare att följa en budget. Härligt att pengar börjar rulla in.. ska gå till frissan redan i morgon och fixa utväxten.

Glömde berätta att förra gången jag var nere i Gore var jag och hälsade på familjen jag bodde hos när jag först kom till NZ. De som slängde ut mig efter två månader (visserligen en stor lättnad och ingen öveerraskning). Jag knackade på hemma hos dem och det slutade med att jag stannade och pratade i över två timmar. Det var faktiskt jättetrevligt och det kändes bra att glömma gammalt groll och komma överens igen. Trisha och Julian (mamman och pappan) är riktigt trevliga, men jag kunde inte bo med dem för yngsta sonen är en riktig idiot som var sur som en surströmming och Trisha är väldigt bossig. Var som 18-åring inte van vid att någon bestämde över mig och gav mig regler att följa. Så vi kraschade rättså snart efter att jag flyttade in.

Blev stoppad av polisen i lördags kväll och fick göra alkotest. Måste säga att polisen här gör ett riktigt bra jobb. Stoppad två ggr på två månader. De som kör fulla kan verkligen inte känna sig säkra!!! Känns bra.

Jag saknar Leo och Lucas mer och mer nu för varje vecka. När jag läste Nettas inlägg i min gästbok kom det några tårar och jag ville bara ha dem här och krama dom!! Tittar på korten jag har nästan varje dag och ler över mina minnen med dom. Saker Leo och Lucas har sagt och gjort... och vad Anna och Netta skriver att de har sagt efter att jag åkt. Känns ändå bra att det är Netta som är deras barnflicka. Jag litatar på henne fullt ut! Annaom du läser detta måste du skaffa Skype snart så jag får prata med barnen... och dig också såklart!!

Idag har det spöregnat hela dagen, men tidigare i veckan har det varigt underbart varm och soligt. Jag var och badade i havet häromdan och som vanligt var det höga vågor. Det är perfekt för surfare och ibland tar jag bilen till st Clairs beach och sitter och tittar på alla surfare. Det är väldigt fridfullt och vackert!!

Ikväll kommer en kompis upp till Dunedin från Gore och vi ska gå ut. Kul!!
Ska gå och göra mig iordning nu innan maten. Det är Jimmys tur att laga mat och tyvärr min tur att diska... Så måste sluta skriva...

Kram på er!!
9 Februari 2007  | Länk | Life in NZ | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina Isaksson                                             Skaffa en gratis hemsida