Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Josefine
Strindlund

32 år och kvinna
Söråker,
Västernorrlands län
dagens visdom
En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg.
klockan
nya foton


antal besökare

Om inget annat hjälper: Ligg med ett mongo.
senaste blogginlägget
Strindlund söker kärleken!

Evigheter, evigheter. Mycket har hänt sedan sist.. Och jag kan väl bara konstatera att som blondin har jag fått fler förslag och tillfällen än innan. Blondes have more fun, tro det eller ej. Nu är jag inte bimbo-blond, utan med mer gyllene ton, men oj, så sexig jag är. En annan sak jag har insett är att jag gör succé hos manliga individer över 25, ja, eller säkert över 35, men mig kvittar det. Av någon anledning har jag skippat dem härliga 17-åringarna.

Dem fattar ju ändå ingenting. Det är skillnad med äldre killar, dem inser vilka kvaliteér som finns hos mig. Bara som ett exempel, så har jag fått förklarat för mig att jag är extremt sexig, och att det inte enbart beror på min otroliga charm, nej, jag är bra, för att jag är något att ta i. Typ, som en bastant tant, liksom.

Tack, det värmer.

I övrigt, så har det klickat med någon.. Någon jag påminner varje dag om hur ful och äcklig han är, trots att jag egentligen tycker det är helt tvärtom. Att säga det här fina har aldrig fallit mig riktigt i smaken tidigare, och det går liksom inte att byta ut över en natt. Jag hoppas att han har tålamod, hade det varit jag, hade jag gråtit mig till sömns i ett par nätter och sedan fetdumpad med orden att det finns ett helvete, där han hör hemma och att han redan nu skulle kunna sticka dit.

Nåväl.. Vi får se vart det här leder.

Dagens lärdom: Det ÄR bra att ragga på sin arbetsplats, bara det inte är ICA..
3 Augusti 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Josefine Strindlund                                             Skaffa en gratis hemsida