Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Petra
  

29 år och kvinna
Luleå,
Norrbottens län
klockan
antal besökare

P e t r a s   B l o g g
senaste blogginlägget
Åter till verkligen.. Och saknaden finns kvar.

Midsommar vi trevligt :) Midsommarafton gjorde jag & issa en stång, det tog 2 timmar ;O men den blev jättefin! :) sen så var vi i byn och åt glass.. och sen har de bara rullat på eftersom :) vi var väl runt 20-25 pers.

idag åkte jag hem. började jobba kl 10 imorse. slutar kl 15, skönt.

nåt som är så dåligt som det kan bli är att jag saknar olle! SÅÅÅÅÅ mkt! han ringde för ngn dag sen, och då sa han att hans kompisar har bangat ur, han kommer inte till kiruna! :( MEN DÅ TYCKER JAG ATT DET ÄR BLÄ! varför då? jo.. okej om han inte hade kommit till kiruna och jag hade fått träffa han typ dagen efter.. men nu är de som så att helgen efter kiruna ska jag till lycksele, och sen helgen efter det är det marknad.. vilket innebär att jag kommer måsta vara utan han i EN MÅNAD!!!!!! är det kul? NEJ!! ofta jag klarar mig utan han i 1 månad! ALDRIG! jag har varit utan han 1 vecka.. har träffat han 2 dagar på 2 veckor! och jag mår sjukt dåligt och är helt ledsen för att jag saknar han så himla mkt :( vill ha han HÄR, NU!

usch. jag har ont i huvudet.. sov typ 5 timmar inatt! och så jobbar jag 5 timmar idaaag. blä för allt idag, ALLT! ta hit olle så blir allt bäst! det lovar jag.
24 Juni 2007  | Länk | Allt | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Petra                                                Skaffa en gratis hemsida