*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Ida
Johansson

28 år och kvinna
Gällivare,
Norrbottens län
dagens visdom
En rik man är ingenting annat än en fattig man med pengar.
klockan
dagens roliga historia
Ingen kommer glömma de norske kidnapparna som skickade gisslan att hämta lösensumman.
dagens onödiga vetande
Det går två kreditkort på varje person i USA.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

senaste blogginlägget
Kan dom veta?

Ida tillbaka, bloggen tillbaka!

Nu har Ida vaknat upp från den långa vinter vilan & tröst ätandet..Har vart väldigt off på bloggen men jag har mina skäl! Eller det har ju alla, eller? Jag börja med att ta en väldigt väldigt kort sammanfattning om dom senaste veckorna:


HUNNIT GÖRA LISTA

1. Jag har gjort klart två projekt i trä..Ett vitrin skåp då & nu en säng bänk åt pappa! (blev super fint, fick dock lite skrapsår..)

2 .Bajjen & jag går som en berg o dalbana med vårt NH tränande, inte bra..aj aj!

3. Jag har inte färgat mitt hår på länge! Förutom luggen i förrgår..Men bara med mousse!

4. Har hunnit fara från och till Gällivare 4 gånger

5. Fått nya vänner & hunnit skämma bort mig ett antal gånger

6. Gjort min första gyn undersökning (läskigt..)

7. Våga gå in i en underkläds affär, två gånger!

8. Bli rik, och sedan fattig


Ja, det var väll de jag hunnit med när jag vart inaktiv på bloggen. 

 Men varför jag tänkte skriva ett inlägg just idag var om min häst Blaer. Jag förstår bara inte, kan dom veta/känna på sig om man har suttit och prata att man kanske ska skicka iväg dom på foder/sälja dom? Eller bara åka iväg en kortis? Jag tror det..Som sagt jag och Bajjen har haft våra äktenskaps problem vilket som har gjort att vissa dagar känns helt hopplöst att gå till stallet och få de att funka. Men när jag en dag verkligen hade tänkt på att kanske skicka han på foder så kom han in som en ängel, som de vore hans vardag 24 h att vara en snäll häst. Han kom fram till mig och slicka mig på kinden, satte huvudet i knäet, ´var cool lugn och bara ville mysa. Och jag förstod bara inte varför..Hur han kunde göra en sån otrolig vändning! Men nöjd som jag var fick jag upp hoppet igen men nästa dag var de kris igen, och så gick de några dagar tills idag! Då jag pratat om att jag skulle åka iväg till Gällivare för att fira min lillebror som blir en stor pojke, hela tre år

Och gissa vad, Bajjen kom in som en liten ängel och har skött sig alldeles utmärkt! Både i hantering och i ridning..Blev så otroligt glad så finns inte ord för de, oj oj.  Han var så gosig och mysig & lugn..Han gjoirde allt som jag sa åt han med öronen frammåt! *stolt matte* Sen tömkörde jag för andra gången i mitt liv, och de gick så bra. Han gick hur bra som helst, både i skritt och i trav. En helt fantastisk dag! Så nu kan jag komma hem från Gällivare med ett leende på läpparna & längta efter min lille tjockis..Men frågan är, känner dom på sig de man tänkt? Och i såfall hur? En väldigt intressant tanke som kommer från en allmänt seg Ida såhär på en sen Torsdag kväll.

Måste bara säga att hur uppskattande är de inte att komma hem och de är alldeles lugnt och tyst, och sedan göra en go varm macka med lite varm oboy? Efterlängtat? JA! Och de är precis de jag gör nu, åh ska fortsätta med. Hoppas ni har de bra och lever ni med, bye bye.

29 Januari 2009  | Länk | Vintertid | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ida Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida