Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Ann-Helen
Eilers

38 år och kvinna
Åstorp,
Skåne län
dagens visdom
Den som har Gud på sin sida är alltid i majoritet.
klockan
dagens roliga historia
-Vad håller du på med? -Drar upp ogräs. -Kommer inte det upp av sig själv?
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Ett stort välkommen, kliv gärna in! Men glöm inte torka av dig skorna först:)
senaste blogginlägget
Stackars tösen

Igår när vi skulle lägga oss var Engla alldeles brännhet och hon har då en temp på 39. Det är förvisso inte mycket feber för en bebis, men hon var så utmattad och tagen av den. Näsan var helt igensatt och hon fick knappt ngn luft. Vi fick ge henne panodil, koksalt och lite vätska. Sen har hon sovit oroligt hela natten, och jag har nog fått ca. 30 min sömn. Men Calle tog över i morse så jag kunde få sova ngn timme till. Han är hemma idag för att ta hand om vår sjuka dotter, han är dessutom inte heller bra så egentligen är det jag som tar hand om min familj:) Vi tycker så synd om henne, det är så hemskt när barn blir sjuka.

Idag var det dags för 6 månaderskontrollen och jag höll på att få hjärtinfarkt. Inte på riktigt såklart, men det kändes så. Det visade sig nämligen att hon har gått upp endast 10 g sen december och huvudet hade krymt 1 cm. Shit vad rädda vi blev, jag fick inte ihop det alls! Hela skräckscenariot tuffade fram som ett ånglok i mitt huvud, jag såg operation, inläggning osv. i ultrarapid. Läkaren stod och klämde och kände på hennes lilla huvud ,kände på magen och såg orolig ut. Helt plötsligt hojtar Maria till och det visar sig att hon har tittat i fel journal!!!! *Phew* Hon hade gått upp nästan 500 g och huvudet hade växt 3 mm. Det växer fortfarande sakta men det ser normalt ut. Hon har hunnit bli 66 cm:) Vår tjej är inte så stor men nu följer hon sin kurva igen. Idag ska vi börja med välling istället för ersättning så nu ska vi bara komma på hur vi lägger upp hennes mat under dagen. Nu får hon ju gröt morgon och kväll, 1 burk purè till lunch och ersättning på eftermiddagen, många gånger efter gröten på kvällen också.

Det är skönt att ha Calle hemma, han är ju också lite orolig när hon är så sjuk. Hon ska bli sjuk många gånger till och det kommer säkerligen vara lika hemskt då, absolut. Men nu står man så hjälplös och tittar på denna lilla varelse som kämpar med ett ihållande lika gott humör hon alltid har.

Nu är ventilationen lagad..iaf för ett tag. Vaktmästarna var här igår och konstaterade för det första att vår vind såg för jävlig ut, där var mögel överallt. Sen såg dom att ventliationen var stängd,vilket den var i dom flesta lägenheterna. Dom öppnade spjället och det forstar ut vatten i badrummet.....över vår rena torra tvätt. Men efter det har det varit en annan luft härinne, och vi hör fläktarna. Nu är dom i sönder igen tydligen...Sen har vi då draget på nedanvåningen. Ett fönster har så mycket glapp att man kan dra upp det utan att öppna med handtaget. Väldigt säkert och bra...hmm. Det visar sig att dom som byggde dessa lägenheter har kursat och därmed finns där inga reparationsdelar att tillgå. Jäääättebra! Shit vad vi längtar till huset nu!!!!! Jag vill sitta framför kaminen i vår nya soffa:) Hihi!

Nu sover Engla gott igen och vi ska betala lite räkningar.

Lev väl
25 Januari 2007  | Länk | Livet | 1 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ann-Helen Eilers                                             Skaffa en gratis hemsida