Jag är född till att skriva.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Caroline
Blomqvist

33 år och kvinna
Hässelby,
Stockholms län
dagens visdom
Rocken är som ny, det är bara hålen som är gamla.
klockan
dagens roliga historia
Hustrun: "Är verkligen allt som du har bättre än vad jag har?" Mannen: "Hmmm... Nej, det skulle nog bara vara det att din svärmor är mycket bättre än min..."
nya foton

Bollnäs 2005.
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Behind Blue Eyes - under huden finns allt som ni inte ser.

Jag heter Caroline, mer kallad Carro. Jag är en rosa aktivt skrivande själ som bor i en förort till våran huvudstad Stockholm. Här trivs jag förutom att jag anser att Sthlms-själar är alltför stressade. Mina största intressen är att skriva och läsa böcker. Jag har en pojkvän och tillsammans har vi en unik katt. Du rör - du dör. Jag skulle beskriva mig själv som ganska omtänksam. Iallafall mot dem som förtjänar det. Jag tänker för mycket, röker för mycket och skriver mycket. Min favoritfärg är rosa, I totally love it. Jag har fyra tatueringar och tre piercingar. Jag är blond och jag har blåa ögon, är ca 165cm lång. Kroppen är väll som den ska, eller nått. Och jag ser inte mig själv som snygg. Däremot kanske jag har fina drag vad vet jag ..

- Why wear black when you can wear pink -
senaste blogginlägget
Min vän Jessica.W.

Nu ska jag berätta om min vän Jessica.W. Hon är för snygg för att publiceras på bild, dessutom vet man ju inte vilka rikspuckon som går in här och snokar, så ni får helt enkelt nöja er med följande text.

Jag träffade Jessica för första gången på mitt föredetta jobb på ett äldreboende. Vi var som vilka arbetskamrater som helst, pratade / jobbade och rökte ihop. Våran relation utvecklades sen till en väldigt bra kompisrelation, utanför arbetet. Det visade sig att vi bodde fem minuter ifrån varandra. Jag va hemma hos henne och träffade hennes underbara barn.

Jag kan prata med Jessica om allt, vad som helst mellan himmel och jord. Numera känns det som om hon är både min bästa kompis och den storasyster som jag aldrig har haft.

Jessica har ett underbart skratt och när hon är riktigt lycklig så glittrar hennes ögon. Hon är lättsam och har en helt underbar insida. Jag är så glad att jag har en vän som du gumman, du gör mig glad. Och du betyder väldigt mycket för mig.

Jag vet att vi kommer ha många roliga stunder tillsammans i framtiden. Tack för att du finns gumman. Du förtjänar det bästa, haha förutom dina barn så har du redan det bästa - MIG :D Haha :P I totally love you, babe. Du och jag mot världen!
28 September 2006  | Länk | - Dagbok. | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Caroline Blomqvist                                             Skaffa en gratis hemsida