Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Malelin
Larsvejosson

32 år och kvinna
Falköping,
Västra Götalands län
dagens visdom
Det är bättre att ha älskat och förlorat än att bara ha förlorat.
klockan
dagens roliga historia
"Jag påstår inte att Tomas är hypokondriker, men han sa i alla fall att han ville att texten på hans gravsten skulle lyda: "Där ser ni!"
antal besökare

senaste blogginlägget
Mardröms hajk..

Hej girls!

Hur leker livet med er? Här är det bra. Håller på att plugga till en sista tenta. Handlar om djur och natur kul faktiskt.

Så har vi varit på hajk mellan onsdag och torsdag. De höll på att ta livet av oss. Först fick vi paddla i ca 5 h, sen vara det lekar, mat och lägerbål. Var j-t kallt att ligga i tält kan jag meddela!!! Dagen efter skulle vi gå 7 km (kom iväg senare än väntat pga dagen efter "sjuka" för en del).. Trodde det skulle svartna för ögonen det sista jag var så trött. Så den dagen slutade i migrän (=kräkningar).. mindre kul. Fick sitta på station i Jkp 2 h och vänta på tåget med ett dunkade huvud.. Då kan jag säga att jag hade stark hemlängtan. Sen fick jag skjuts hem från Fkp och som tur var stannade Pär hemma tills jag hade duschat och kommit i säng vid 15, för det snurrade bra.

Sen sov jag till 19 och skulle gå upp och äta, men det gick inget vidare så det blev sängen igen efter 2 min och sedan vaknade jag 6:30 dagen efter. Usch, det var inget vidare. Nu får det vara bra för ett tag..

Nu är det snart sommarlov. Härligt.

Ska ni jobba nåt? Jag ska jobba och sen ska vi ha lite semester i slutet av augusti innan skolan börjar.

Ha det gôtt!

3 Juni 2007  | Länk | Elin S | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malelin Larsvejosson                                             Skaffa en gratis hemsida