Vår lilla familj!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Cecilia
Armandt

42 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Var inte ledsen om du tappar en vante. Den kommer att dyka upp när du har tappat den andra.
klockan
dagens roliga historia
"Du måste bli bättre på engelska", sa pappan till sin son. "Tänk på att 800 miljoner talar engelska." "Också menar du att det inte räcker?"
nya foton

Eric och mormor.
antal besökare

VÄLKOMMEN!
Nu har ni kommit till vår hemsida, där kan ni följa lite hur det är med vår lilla familj. Glöm inte att skriva något litet i gästboken.
Welcome to the Armandt familys homepage. Here you can follow up on our everyday life, dont forget to write something in our guestbook( gästbok).
senaste blogginlägget
Lääääääänngesedan.....

Ja, vi är fullt medvetna om att det var längesedan sist... men just nu går all fritid åt till att antingen få mysa en stund med Eric eller så är vi på stan och jagar efter något till renoveringen av huset. Den är för övrigt inne på sin andra vecka nu och vi får fantastisk assistans av våra snälla föräldrar, både att renovera och att passa Eric så att inte han går och trillar i en färgburk eller något. Idag har jag jobbat och Anders har varit i huset med Arne och lagt golv i vardagsrummet. Var har Eric varit då tänker ni.. Han har varit hos mormor och morfar och trivs säkert som fisken i vattnet. När Anders hämtar mig efter jobb ska vi först ut en snabbis till Stoff och Stil på Svågertorp och beställa hissgardiner till vårt nya kök!! Sen efter det ska vi hem till mamma och pappa och äta middag när vi ändå är där och hämtar Eric.

Så en liten kort uppdatering var detta!!

Sköt om er!!
11 November 2007  | Länk | Dagboken 2007 | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cecilia Armandt                                             Skaffa en gratis hemsida