Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Elisabeth
Andrén

31 år och kvinna
Järfälla,
Stockholms län
dagens visdom
Om en kvinna letar efter en man är hon antingen ogift - eller också gift.
klockan
dagens roliga historia
- Vad sade den ena väggen till den andra? - Jag möter dig vid hörnet.
dagens onödiga vetande
madagaskar utanför afrikas östkust är världens fjärde största ö.
nya foton


antal besökare

Man är den man är, Inte trots motgångarna utan tack vare dom :)

senaste blogginlägget
Frustrationen är så stor att bloggen blir mitt hopp!

Är det kanske läge att ta upp bloggen igen? Kanske få skrika ut den där frustrationen som ligger i hela kroppen. Få skrika att inget är som vanligt, inget är som vanliga relationer mellan människor. Det finns inget "men borde det inte". Det funkar inte så. Vi har att göra med en person som kränker, ser ner och som fullständigt skiter i vad som egentligen stämmer.

Jag känner mig som världens minsta männska, att jag skriker och skriker men ingen hör mig. Ingen lyssnar. Kanske är det att överreagera men jag känner ju att det inte stämmer. Något undanhålls och jag är inte alls bekväm. Varför kan ingen se vad som händer? Varför kan inte någon bara greppa hela sanningen? Varför kan vi inte bara få det medgivande vi väntar på, längtar efter och som binder oss så hårt. Som gör att vi får stå bakom en glasvägg med bakbundna armar utan att någon tittar åt vårat håll. Jag hatar det och idag är tårarna så nära att jag inte har en aning om hur fan jag ska ta mig hela vägen hem utan att dom börjar rinna på min kind..

Skit i sunt förnuft och medmänsklighet för det är inte vad det handlar om. Handlar inte om att det är akut och någon far illa men hur svårt kan det vara att säga sanningen, att helt utan vinning för sig själv informera en liten människa som vill veta av omtanke. Hjälpte det att gå ner på knä och be skulle jag göra det men vet att det aldrig kommer hjälpa. Skulle min desperation ta mig så långt skulle jag bli hånad..

13 Februari 2012  | Länk | 2012 | 0 kommentar
nyheter

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth Andrén                                             Skaffa en gratis hemsida