Lina
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lina
Hauser

24 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
dagens roliga historia
Nils 96 år var ute och promenerade i parken. Med sig hade han sin 76 årige son. När sonen blev trött och ville sätta sig ned och vila säger Nils: - Va katten skulle jag ta med ungen för?
nya foton

Mathilda hjärtat <3
dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Linaaa! :D
senaste blogginlägget
19 Februari 2007 :D

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D Det var rätt så läge sen jag skrev hahaha ! men jaja i fredas sluta vi skolan :D (jippie) så nu har vi loooov hela veckan :D så va jag med Hanna<3 i fredas så de va roligt :D (som vanligt) Sen i lördas kolla vi lite på fim å sånt me Hanna så klart :D Sen igår så åkte jag till Hannis och sov där tills idag (A) å vi dansa igår till gammla Britney Spears låtar!! SKIIT BALLT ! :D HAHAHHA ja sen idag så åt vi hoss Hannas söta farmor :D Och jag blev tjooookiiis (igen) :D Sen kom Anne :D sen klockar typ halv 7 på kvällen åkte jag hem :) nu saknar jag Hannish :( men vi smsar iallafall :D

Imorgon så ska jag Natta å alla andra till Tjej-mässan! :D HAHAHAH de kommer bli över ballt säkert! nu lyssnar jag på "everybodey dance now!!" HAHAHAH ja men på torsdag e de FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!! :D Så jafg kanske ska gå jag vet inte änn men jaja.. vi får se :) Men nu ska jag typ fortsätta lyssna på music å dricka min Red Bull <3 Så hejdå jag kanske skriver om imorgon hur det var på Tjej-mässan :)
Pusshej! <3

/Lina <3
19 Februari 2007  | Länk | Bloggar :) | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina Hauser                                             Skaffa en gratis hemsida