Lina
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Lina
Hauser

25 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
klockan
dagens roliga historia
Två små killar satt i sandlådan och skröt om vem som hade den tuffaste pappan. Kille 1 sa: Min pappa är polis och han kan ta din pappa. Då sa kille 2: Min pappa är brevbärare och han kan ta din mamma.
nya foton

Mathilda hjärtat <3
dagens kortfilm

se filmen >>
antal besökare

Linaaa! :D
senaste blogginlägget
19 Februari 2007 :D

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :D Det var rätt så läge sen jag skrev hahaha ! men jaja i fredas sluta vi skolan :D (jippie) så nu har vi loooov hela veckan :D så va jag med Hanna<3 i fredas så de va roligt :D (som vanligt) Sen i lördas kolla vi lite på fim å sånt me Hanna så klart :D Sen igår så åkte jag till Hannis och sov där tills idag (A) å vi dansa igår till gammla Britney Spears låtar!! SKIIT BALLT ! :D HAHAHHA ja sen idag så åt vi hoss Hannas söta farmor :D Och jag blev tjooookiiis (igen) :D Sen kom Anne :D sen klockar typ halv 7 på kvällen åkte jag hem :) nu saknar jag Hannish :( men vi smsar iallafall :D

Imorgon så ska jag Natta å alla andra till Tjej-mässan! :D HAHAHAH de kommer bli över ballt säkert! nu lyssnar jag på "everybodey dance now!!" HAHAHAH ja men på torsdag e de FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!! :D Så jafg kanske ska gå jag vet inte änn men jaja.. vi får se :) Men nu ska jag typ fortsätta lyssna på music å dricka min Red Bull <3 Så hejdå jag kanske skriver om imorgon hur det var på Tjej-mässan :)
Pusshej! <3

/Lina <3
19 Februari 2007  | Länk | Bloggar :) | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina Hauser                                             Skaffa en gratis hemsida