kärleken svalnar aldrig,ett löfte att lita på (v.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
johanna
svensson

27 år och kvinna
Kristianstad,
Skåne län
dagens visdom
Staten har hela svenska folket på data nu, men jag har hämnats. Jag har spelat in varenda riksdagssammanträde på video.
klockan
dagens roliga historia
Två norska flygare diskuterar möjligheterna att flyga till solen. - Det blir nog för varmt. - Nej, inte alls. Vi flyger på natten.
nya foton

jag&myran ,- vänner sen alltid (v.
antal besökare

all my life I pray for someone like you
senaste blogginlägget
du är den bästa jag vet.

jag vet inte vad jag ska göra. jag vill få veta. jag vill veta vad du vill. du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig, jag tänker på dig hela tiden.
jag vet att det inte kommer bli något. okej, man ska aldrig säga aldrig men jag har sån känsla av det. jag kommer inte orka. jag vill inte ha det så. jag vill att det ska vara du&jag. du är som du är, men när vi träffas är du så underbar mot mig, jag kan inte säga nej till dig. det går inte, mina känslor är för starka för det..
nu när du är iväg är allt så jobbigt, och jobbigare är det när jag inte kan snacka med dig och att du åkte när jag var arg på dig. det känns förjävligt :( jag saknar dig så sjukt mycket att jag inte vet vad jag ska göra. det gör så ont. jag tänker hela tiden på dig, hela tiden. när jag låg i din famn och kände hur ditt hjärta slog och du sa att det slog för mig. det var det finaste någon har sagt till mig, jag glömmer det aldrig. det var så mysigt, jag får tårar i ögonen varje gång jag tänker tillbaks på det.. du anar inte hur många nätter jag har gråtit mig till sömns sen den natten vi träffades.

du är den bästa jag vet, nedostajes mi (v.
31 Juli 2007  | Länk | ~*, - my life | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & johanna svensson                                             Skaffa en gratis hemsida