Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elin
Adolfsson

30 år och kvinna
Motala,
Östergötlands län
klockan
dagens roliga historia
- Vad är det första du sätter i ett rum? - Din fot.
nya foton

nyklippt & nyfärgad
antal besökare

eluään
senaste blogginlägget
experience

i fredags sov jag över hos vicis och vi checkade prison break. vi hann bara se 8 av 13 avsnitt för jag var trött som fan på kvällen och somnade vid 12. mannagrynsgröt åt vi med, den var god höhö.

sprang aldrig kanalbanken på gympan heller, jag hade skitont i ryggen sen jag bar ner min stora dataskärm från övervåningen i torsdags. nu har ryggontet gått över iallafall och det är bra. höhö.

igår vare lördag och jag åkte till tora vid 17. vi gjorde oss iordning och sen åkte vi till mcdonalds och åt happymeal. sen begav vi oss mot 520:n och åkte till linköping för att gå på experience. det var överfullt på bussen så folk hade ingenstans att sitta osådär. tora satt i mitt knä halva biten för hennes kompisar tog platsen bredvid.

det var skitlång kö in till experience med men vi kom in tillsist. och därinne var det trevligt och stort utrymme. tre dansgolv fanns det.

jag hade bestämt mig för att inte bli nerskummad på skumavdelningen, men jag och tora gick in där iallafall och var typ i kanten där det inte fanns så mycket skum. men nehejrå, min plan om att skippa skummet förstördes självklart när tomas och albin dök upp och kastade en hel massa skum på mig. hähä, uschk >_<.

träffade johan & aspen där med, det var trevligt. och totto träffade jag med. och jessika & manju. och elin i min franska. det är alltid trevligt med lite folk man känner. höhö.

förutom skumavdelningen fanns det två till avdelningar, den ena var det skitvarmt på så där höll inte jag och torisen till så mycket. vi var där man kunde sjunga med i låtarna mest. höhö, inte för att musiken var bra där men för att man kunde låtarna och det är alltid trevligt, hähä. där inne vare en som fick ett epilepsianfall precis framför oss med, läskigt.

sen så blev klockan dags att gå och johan följde oss ner till resecentrum. aspen var någon annanstans då, men han ringde sen och kom också ner till resecentrum. medan jag, johan & tora satt på en trapp och väntade på att bussen skulle komma, kom det en äcklig gubbe som började tjaffsa med oss. han typ "det här är en offentlig trapp så här får inte ni sitta, här ska jag kunna gå om jag vill" jag blev arg pån och vägrade flytta mig. höhö. sen pratade han även om att man kunde gräva hål & lägga tandkräm där och det skulle typ vara samma grej som om vi satt och blockerade trappen. vad nu han skulle upp och göra på trappen, eftersom väntesalen var stängt under natten. han ville helt enkelt bara tjaffsa. sen vart han för jobbig så vi drog. vi satte oss på bussen & åkte hem. sen cyklade vi från stan hem till tora, sen sov jag där.

idag drog jag hem efter frukost, för idag ska jag plugga järnet!

hejdå

24 September 2006  | Länk | pepp | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Adolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida