Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Malin
Norström

31 år och kvinna
Sollefteå,
Västernorrlands län
dagens visdom
Rocken är som ny, det är bara hålen som är gamla.
klockan
antal besökare

senaste blogginlägget
Äsch, vi tar en gott o blandad.

1. Vet du om att det är du som gör dig till åtlöje, med dina löjliga pikar, löjliga blickar och rent utsagt barnsliga beetende? Har du ens någon aning om vad du själv gör och hur du beter dig?


2. Nu ska jag berätta en sak för dig, eller flera kanske. Ja, jag har haft bilder på mig i underkläder ute på internet, inte för att jag tycker att jag är snygg (som du tror), utan för att de var en kul grej. Jag är inte rädd för att visa min kropp, jag skäms inte över min kropp, varför? Jag kommer inte att kunna förändra den ändå, hur mycket jag än skulle vilja.


3. Jag har en pojkvän, som jag värderar högt. Jag skulle aldrig riskera de vi har pga något riktigt löjligt som t.ex, jag skulle aldrig gå o gnälla om någon som har hänt i de förflutna, vareviga dag, för då skulle JAG förstöra vårat förhållande totalt. Även att jag respekterar min pojkväns åsikter väldigt mycket. I ett förhållande är man två, inte en som bestämmer hela tiden. Man ska kunna gå halva vägen var. Och sen ska jag be att få tala om att vid vissa tillfällen kan jag bli riktigt svartsjuk också, men att jag döljer de oftast för att jag vet att de är bara löjligt o diskutera, de försvinner efter en stund ändå, så de är bara onödigt o dra upp. Jag tycker om dig Patrik <3 :)


4. Sen undrar jag ibland, om vissa har stannat i åldern 10-14. Hur man kan göra sig till åtlöje så mycket? Att fara o skrika efter folk man inte känner, någon man aldrig pratat med, någon man aldrig träffat? När jag var i åldern 10-14 kunde jag göra de, under den tiden jag inte visste hur mycket man gjorde sig till åtlöje, hur folk skrattade åt en, folk som hade förstått de där. Dom tänkte nog som jag "Stackars liten, förstår inte att hon inte gör personen hon skriker åt till åtlöje, utan till sig själv, hur andra skrattar åt hennes barnsliga beetende". Jag ska berätta för dig, att de biter inte på personen i fråga.


5. Vissa vänner vet man vart man har, vissa inte. Men istället för o välja bort dom, försök ta reda på vart dom står, hur dom fungerar. För ingen är så rik så att man har råd att förlora en vän. Den som nu sa de sa de bra. Jag har bra vänner, bästa i mina ögon. De vet vilka de är, men att de betyder så mycket som dom gör, tro jag nog inte att dom vet, för jag skulle inte kunna förklara de med all världens ord.


"Alla kan tycka, men bara en del kan diskutera och väldigt få kan argumentera". Väldigt, väldigt bra sagt.


Ne usch, nu är de färdig rabblat, lite gott o blandat är aldrig fel. De mesta är påhitt, men mycket verklighet. Du bestämmer vad som är vad.
28 Mars 2007  | Länk | Verkligheten | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Malin Norström                                             Skaffa en gratis hemsida