Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
om mig
Mirandel
Öjerteg

42 år och kvinna
Borlänge,
Dalarnas län
dagens visdom
Jag behöver inte gå någon kurs i positivt tänkande jag har redan en positiv inställning till allt jävla skit.
nya foton

glädjen över att äntligen vara på skidor
antal besökare

När lusten finns. Skapar pennan magi.
senaste blogginlägget
julen2018

När julen nalkades blev det bestämt att jag skulle vara värd. Det var roligt och önskat under en längre tid så jag har sett fram emot det. Dck så kommer mitt mående att sätta käppar inför julen då den kom med gra tunga moln som är svåra att bara skaka av sig.
Julglädjen är borta vill bara krypa undan och gömma mig.

Men vet att det inte går, inte så här i sista minuten hur mycket jag än vill. För med lite tur hinner molnen skingra sig och jag kan njuta och glädjas åt julen precis som jag kände för några veckor sedan.

Men molnen lättar endast en tum inget mer. Julen blir ok eller helt ok. Jag är nog ganska tom men försöker ändå bara vara i nuet vilket gör det lättare att tackla och faktiskt locka fram ett och annat leende under kvällen med.

När alla gått kommer tröttheten ikapp. Allt det där jag försökt känna som bra är borta. Jag gillar verkligen inte när det blir så. Nu några dagar senare känner jag nästan för att plocka undan varenda tomte jag har. Trots att det brukar vara min glädje ända in i januari.

Nyårs firande är inte planerat och just nu vet jag inte om jag orkar bry mig i något sådant heller. Vet att jag borde. Har ju fler vänner som kanske sitter ensamma i helgen.
28 December 2018  | Länk | dagens tankar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mirandel Öjerteg                                             Skaffa en gratis hemsida