Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Emelie
Zanyar

25 år och kvinna
Malmö,
Skåne län
dagens visdom
Rocken är som ny, det är bara hålen som är gamla.
klockan
dagens roliga historia
Hustrun: "Är verkligen allt som du har bättre än vad jag har?" Mannen: "Hmmm... Nej, det skulle nog bara vara det att din svärmor är mycket bättre än min..."
nya foton

Friends forever
dagens kortfilm

se filmen >>
dagens webbspel
antal besökare

Välkommna till min vackra hemsida :) Hihi
senaste blogginlägget
Tjena

Hej Allihopa. Det var ett tag sedan jag skrev så det har hänt lite saker under tiden :) Den 1 mars (som var en torsdag) började Darins turné "Pure Desire ture 2007". Han var då i Norrköping. En av mina kompisar var där. Hon säger att han var helt underbar. Och jag frågade henne vad man kunde köpa. Då sa hon att man kunde köpa:

2st Tröjor 220:-/st
Keps 200:-
Mobilsmycke 40:-
Nyckelband 60:-
Planch 60:-
Break the news 120:-

Jag längtar så HIMLA mycket tills jag ska gå. Det är inte lång tid kvar. Det är två veckor imårgon (lördarg 10 mars). det ska bli så kuuuuuul!!! Och Hanna och Sara ska följa med mig. Hoppas att det blir en bra kväll för dom, eftersom att jag kommer vara helt GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEN!!! Jag har inget annat i huvudet. Idag händer inte så mycket. Min mamma fyller 37 så vi ska fira lite med familjen. Sen ska vi åka ut och handla lite. En sak till! Idag var det ett år sedan jag sprang hem från skolan i raket fart. När jag kom hem så var det raka vägen in i duschen. Duscha i raket fart. Torka håret, sminka mig, klä på mig kläder, äta, åka till Svedala och hämta min kusin, sedan åka till Mejeriet i Lund. Klockan 20.00 stod han på scenen. Han som jag älskar mest av halla killar i hela vida världen. DARIN!!! JIPPI. Hela jag sjöng av lycka. Jaja. ha det bra nu så ses vi!
Puss och kram Darin ;)

9 Mars 2007  | Länk | Dagbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emelie Zanyar                                             Skaffa en gratis hemsida